Televízia DIGI je svojím primárnym zameraním orientovaná hlavne na šport. Práve preto tu nájdete to najlepšie, ak sa zaujímate o šport a svoju ponuku televízia neustále rozširuje.

Bonus pre nových zákazníkov

Ak so satelitnou televíziou  DIGI len začínate, môžete využiť inštalačný bonus. Za satelit a ani jeho inštaláciu v rámci tohto bonusu neplatíte. Rovnako ponuku DIGI môžete sledovať aj v mobilnom telefóne pomocou aplikácie DIGI GO.

Nové programy prinášajú viac športu

Na televízii DIGI teraz nájdete najprestížnejšiu anglickú Premier League, ktorú budete môcť sledovať aj v ďalších troch sezónach. V ponuke DIGI sú totiž nové športové kanály CANAL+ SPORT HD, ktorý prináša komentované prenosy v najvyššej kvalite a to z celkom nového štúdia.

Balík Premium plný športu a zrozumiteľne

Popisované športové programy sú dostupné v balíku Premium. Veľkou výhodou je HD rozlíšenie, čo je pri športových prenosoch veľmi dôležité a takisto kvalitný komentár v slovenčine alebo v češtine.

Okrem samotného zápasu uvidíte aj špecializované štúdiá, magazíny a mnoho ďalšieho zaujímavého športového obsahu. V DIGI GO navyše pribudnú aj programy CANAL+ Sport 3-7. Celkovo si môžete vychutnať až 380 zápasov a o zábavu máte postarané.

Svetový šport vo vašej obývačke

Športová ponuka na DIGI navyše obsahuje aj exkluzívne zápasy pätice špičkových súťaží: Liga majstrov, Serie A, Bundesliga a LaLiga. Spolu s DIGI môžete minimálne ďalšie dva roky sledovať všetky zápasy Ligy majstrov UEFA.

Po tom, ako do DIGI pribudli nové programy CANAL+ SPORT je celkovo na tejto televízii dostupná ponuka až 18 športových programov. DIGI zaradila televízne stanice CANAL+ SPORT HD do ponuky rozšíreného balíka Premium. Tento obsahuje teraz 110 programov a z nich je až 47 vysielaných vo vysokom HD rozlíšení.

DIGI SlovakiaZdroj: DIGI Slovakia

Balík Premium okrem toho obsahuje aj ďalšie športové programy, konkrétne je to Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Tu nájdete exkluzívne zápasy Ligy majstrov. Sledovať môžete aj zápasy Bundesligy, LaLigy či Serie A.

Futbalom to však nekončí. Ak máte radi motoršport, potešia vás napínavé LIVE prenosy Formule 1 na Sport TV. Pokiaľ viac fandíte bojovému umeniu, oceníte nočné zápasy UFC vysielané na programoch Premier Sport 1. Pomaly začne už aj nová sezóna amerického futbalu NFL, štartuje totiž už začiatkom septembra a tiež ju môžete spolu s DIGI sledovať. 

Celkovo na televízii DIGI v balíku Premium získate takmer kompletný svetový šport na 18 programoch a to už za cenu od 14,60 eur mesačne.

DIGI SlovakiaZdroj: DIGI Slovakia
DIGI Slovakia

Pre deti a celú rodinu

S prémiovým balíkom si však na svoje príde celá rodina. Obsahuje totiž až sedem detských programov a desať filmových programov, s ktorými si budete užívať spoločné filmové večery.

Mobilná aplikácia

Aplikácii DIGI GO umožňuje sledovať športový prenos kdekoľvek. Aplikácia ponúka až 28 programov, z toho 14 športových. Síce na menšej obrazovke, ale prakticky hocikde si môžete pozrieť napínavé zápasy Premier League, Ligy majstrov, Formuly 1, UFC či NFL. 

V aplikácii tiež nájdete videotéku, ktorá obsahuje najnovšie športové okamihy, magazíny a rozhovory. Nie ste tak obmedzení ani miestom a ani časom sledovania vašich obľúbených športov.

Aplikácia DIGI GO spolu s TV Archívom je pre zákazníkov televízie DIGI len za 1,90 eur mesačne.

Zdroje: vlastné, DIGI

Prečítajte si tiež:

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.