Nezáleží na tom, či prechádzate na nový prenosný počítač alebo len modernizujete svoj existujúci systém – prístup k balíku Microsoft Office a systému Windows je v súčasnosti nevyhnutný na to, aby ste mohli na počítači niečo robiť. A v rámci výpredaja na Deň matiek na Godeal24 si môžete kúpiť doživotnú licenciu na Microsoft Office Pro 2021 a Windows 11 Pro za 38,59 € (kód kupónu: DDA62) – to je 90 % zľava.

Microsoft Office Professional Plus 2021 od Godeal24 za 27,25 € obsahuje všetky klasické a základné produkty spoločnosti Microsoft vrátane aplikácií Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access a Teams. Ak nepotrebujete všetky zvončeky a píšťalky, pozrite si túto ponuku na Microsoft Office 2019 za 19,99 €, ktorá ponúka všetky rovnaké funkcie okrem Teams.

Nakúpte viac a ušetrite viac, nenechajte si ujsť!

Microsoft Windows 11 Pro od spoločnosti Godeal24 za 13,25 € je operačný systém ideálny pre pracujúcich profesionálov alebo domácich používateľov. Získajte prehľadné rozhranie, biometrické prihlasovanie, inteligentné ovládanie aplikácií, efekty Windows Studio, DirectX 12 Ultimate a špičkové funkcie, ako sú rýchle rozvrhnutie, pracovné plochy, bezproblémové dokovania, vylepšené hlasové písanie a výkonné vyhľadávanie. Získate tiež prístup k Microsoft Copilot, platforme umelej inteligencie navrhnutej na vylepšenie pracovných postupov.

Ak sa vám nepáči systém Windows 11, existujú aj iné verzie systému Windows.

Kombinované nákupy vám umožnia ľahko sa orientovať v softvéri počítačového systému! Nezabudnite použiť zľavový kód DDA62

Možnosť, ktorú možno nepotrebujete, ale ja ju musím mať, pretože zákazník je pán!

Ostatné verzie systému Windows a balíka Office sa síce nepredávajú v takom množstve, ale niektorí si ich stále vyberajú! Nezabudnite použiť zľavový kód DDA50

Začali sme s predajom softvérových nástrojov, takže všetky sú pokladom!

>>>Get More Tools

Je tu však jedna výhrada. Hoci je spoločnosť Godeal24 autorizovaným partnerom spoločnosti Microsoft a ponúka „doživotný“ prístup k balíku Office, je možné, že spoločnosť Microsoft licenciu ukončí. Stránka však tieto ponuky Microsoftu realizuje už roky a Slovák František Galuško sa za ne môže osobne zaručiť – licenciu na Office a Windows si od Godeal24 zakúpil približne pred štyrmi rokmi a na jeho osobnom počítači funguje dodnes.

Hoci tento balík ponúka veľa, nezískate výhody najnovšieho predplatného Microsoft Office 365, takže ak hľadáte Microsoft 365, táto ponuka nemusí byť pre vás (hoci Godeal24 má zľavu aj na Office 365.) Ak si kúpite Office 365, ale neviete, ako ho aktivovať, obráťte sa na service@Godeal24.com a požiadajte o pomoc. Najdôležitejšie je, že používatelia systému Windows musia mať svoj operačný systém aktualizovaný na Windows 10 alebo 11, aby získali prístup k týmto softvérovým ponukám.

Nakupovanie na Godeal24 je jednoduché a podporuje rôzne platobné metódy vrátane PayPal alebo kreditných kariet. Produkty dostanete okamžite po zadaní objednávky, nemusíte čakať niekoľko dní. Ak máte akékoľvek otázky pred alebo po zadaní objednávky, môžete kontaktovať náš zákaznícky servis prostredníctvom vyššie uvedeného e-mailu.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: