Ste technický nadšenec a chýba Vám nápad na darček pod stromček? Máte chuť si vyskúšať strieľačky vo virtuálnej realite? Chcete zdarma digitálny 3D model svojej hlavy? Máte doma 3D tlačiareň a hľadáte do nej lacné kvalitné tlačové struny alebo diely na upgrade, inšpiráciu k modelom? Viete, ako napreduje 3D tlač v medicíne alebo ako sa pripravujú 3D modely do počítačových hier a filmu? Skúšali ste niekedy modelovať objekty v počítači a bolo to zložité? Rozhodujete sa pre nákup 3D tlačiarne a neviete si vybrať?

Toto sú otázky, ktoré sa riešia na predajnej výstave 3D EXPO Bratislava 2017. Práve teraz sa koná nultý ročník a môžete ju navštíviť ešte v soboru 25. novembra v priestoroch Strediska kulúry Nové mesto Bratislava, Vajnorská 21.

Na podujatí je celkom 17 vystavovateľov zo Slovenska a Českej republiky. Máte mať možnosť vidieť vyše 25 rôznych 3D tlačiarní a ďalšieho 3D príslušenstva – 3D perá a 3D skenery. Predajnú výstavu oživí možnosť vyskúšať si aj virtuálnu realitu – 3D okuliare HTC Vive so skvelým herným zážitkom. Pozrieť si môžete aj najnovšiu 3D tlačiareň z dielne PRUSA RESEARCH – Prusa i3 MK2 ocenenú pred pár týždňami ako zatiaľ najlepšiu 3D tlačiareň testovanú magazínom MAKE.

Čestným hosťom podujatia je usporiadateľ a zakladateľ veľmi úspešného 3D EXPO v Prahe – Ing. Petr Bláha.

Počas trvania 3D EXPO viacerí vystavovatelia ponúkajú zvýhodnené ceny na svoje produkty a ako to býva zvykom, tak výrobcovia tlačových strún poskytnú vzorky materiálov zdarma. Symbolické vstupné 1 euro vám zabezpečí vstup na výstavu a pri registrácii na mieste aj účasť v tombole. Výstava je otvorená do 18 hodiny.

Program podujatia a ďalšie informácie sú k dispozícii na adrese www.3d-expo.sk .

 

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.