Počas Black Friday je k dispozícii s 32 % zľavou. 

Sygic aj naďalej pokračuje v zlepšovaní funkcií svojej GPS Navigácie. Spoločnosť počas Black Friday pripravila skvelé novinky, ktoré ešte viac uľahčia jej používanie. Akcia, v ktorej si budete môcť zaobstarať prémiovú navigáciu so zľavou niekoľkých desiatok percent, začína 23. novembra, a potrvá až do 4. decembra.

Nové funkcie

Najočakávanejšou novinkou sú satelitné mapy, ktoré sú od dnešného dňa k dispozícii pre všetkých a zadarmo. Významné zlepšenie sa dostalo aj do prémiovej Real View Navigácii v rozšírenej realite. Tá teraz ponúka novú používateľskú skúsenosť, kedy neurónová sieť Sygicu cez objektív smartfónu rozpoznáva ďalšiu dopravnú značku. Vodičom zároveň počas navigovania umožňuje sledovať ich okolie, čiže tí majú lepšiu predstavu o tom, kde sa práve nachádzajú.

Snahu, prinášať do navigácie nové funkcie, Sygicu nemožno uprieť. Deje sa tak dokonca viackrát za rok, najmä po tom, čo si prémiové funkcie v Sygic GPS Navigácii možno zakúpiť už len ako predplatený balík. Spoločnosť tentokrát vypočula aj používateľov. Nové funkcie sú totiž reakciou na ich požiadavky, čo potvrdil aj produktový šéf Lukáš Dermek.

Aj keď rozpoznávanie dopravných značiek nie je v Sygic GPS Navigácii žiadnou novinkou, tak táto funkcia sa takisto dočkala užitočného zlepšenia. Navigácia pred rokom dokázala čítať maximálnu povolenú rýchlosť zo značiek a LED tabúľ, avšak teraz dokáže rozpoznať aj ďalšiu značku – zákaz predbiehania. Rozpoznávanie značiek patrí do rodiny funkcií SmartCam a je dostupné v predplatnom Premium+.

Navigácia s rozšírenou realitou

Nová generácia Real View Navigácie teraz používa zelené šípky vznášajúce sa v priestore, ktoré vodičom pomáhajú v priestorovej orientácii vďaka reálnemu pohľadu na cestu cez kameru smartfónu. Taktiež je súčasťou SmartCam funkcií, ktoré sú k dispozícii v predplatnom Premium+.

Noví používatelia GPS navigácie od Sygicu si teraz môžu predplatiť Premium+ na 12 mesiacov so špeciálnou Black Friday zľavou 32 %. Cena predplatného počas Black Friday akcie je iba 16,99 eur, s bezplatným 7-dňovým skúšobným obdobím. 

Zdroj: Sygic

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.