Slovenská aplikácia Sygic GPS Navigation  je od dnes v novom AppGallery na mobilných zariadeniach Huawei, ktorá zhromažďuje tie najlepšie aplikácie na svete s hodnotením štyrmi a viac hviezdičiek.

Napriek tomu, že spolupráca medzi týmito technologickými lídrami bola ohlásená už v októbri 2017, až od dnes je novinka od Huawei dostupná pre zákazníka v Európe. AppGallery je predinštalovaná na všetkých telefónnych zariadeniach Huawei a Honor od Huawei P20 a na starších mobiloch bude k dispozícii najneskôr do leta tohto roku.

Dve aplikácie od spoločnosti Sygic – Sygic GPS Navigácia a Fuelio, sú dostupné v novom obchode s aplikáciami. Prvá, Sygic GPS Navigácia, je najlepšie hodnotenou vo svojej kategórii. Dostupná vo viac ako 200 krajinách a 40 jazykoch, Sygic GPS Navigácia je najpokročilejšou navigačnou aplikáciou na svete, a ponúka niekoľko inteligentných navigačných funkcií, ako napríklad offline mapy alebo jednoducho ovládateľné rozhranie. Tá druhá, Fuelio, je nenáročná a ľahko použiteľná aplikácia pre systém Android, ktorá šoférom šetrí peniaze tým, že sleduje výdavky ako prejdenú vzdialenosť, servis vozidla a spotrebu paliva.

„Huawei má nesmiernu radosť z partnerstva so slovenskou spoločnosťou Sygic, zvyšujúc tak kvalitu Huawei AppStoru a zároveň rozpoznateľnosť našich zákazníkov a ich užívateľské zážitky s aplikáciami Sygicu,“ povedal Dr. Jaime Gonzalo, viceprezident Consumer Cloud Service EU.

 

Značky: