Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology oznámila spustenie svojho nového online obchodu v Európskej únii. Obchod Synology Store ponúka zákazníkom oficiálnu platformu pre zakúpenie príslušenstva a náhradných dielov Synology, napr. prídavných sieťových kariet, pamäťových modulov, súprav ližín a ďalších oficiálnych komponentov Synology pre vaše zariadenie.

„S potešením predstavujeme náš nový obchod, ktorý umožňuje používateľom na našich webových stránkach rýchlo vyhľadávať a zakúpiť oficiálne diely a príslušenstvo Synology,” uviedol Rosiel Lee, riaditeľ spoločnosti Synology Inc. „Týmto krokom demonštrujeme náš záväzok týkajúci sa poskytovania plynulo nadväzujúcich služieb popredajnej podpory a dlhodobej podpory produktov našim zákazníkom.”

Dostupnosť

Obchod Synology Store je už teraz k dispozícii v krajinách EÚ (okrem Malty), v Andore, Lichtenštajnsku a v Monaku a taktiež v USA a vo Veľkej Británii. Otvorenie tohto obchodu v ďalších oblastiach je plánované v blízkej budúcnosti a bude oznámené v okamihu sprístupnenia služieb. Českú verziu  obchodu (určenú aj pre slovenských zákazníkov) nájdete na https://www.synology.com/cs-cz/products/store.

Bezplatná doprava

U objednávok vyšších ako 200 Eur je do všetkých krajín okrem Andorry, Cypru, Grécka, Írska, Lichtenštajnska a Portugalska ponúkaná bezplatná štandardná doprava. Všetci kupujúci môžu využiť možnosť vrátenia tovaru do 30 dní, získavajú jednoduchý prístup k technickej podpore, možnosť výmeny produktov prostredníctvom svojho účtu Synology a voliteľné doručenie nasledujúci deň.

Značky: