Synology uviedol zariadenie BeeStation ako ďalšiu súčasť radu produktov, ktorého cieľom je umožniť vytvoriť si osobné cloudové úložisko.

Je určené tým, ktorí požadujú jednoduchosť a jednoduché používanie. Zariadenie BeeStation umožní prispôsobiť zálohovanie, správu a zdieľanie súborov osobnému životnému štýlu, a to bez poplatkov za predplatné a s kontrolou nad vašimi súkromnými dátami.

Začať sa dá za pár minút

Svoj osobný cloud môžete spustiť ihneď po vybalení zariadenia, a to vďaka vstavanému pevnému disku s kapacitou 4 TB. Je to dosť miesta pre pracovné dokumenty, osobné súbory, fotografie a videá. Na spustenie služby osobného cloudu za niekoľko málo minút vám stačí naskenovať QR kód a pripojiť potrebné káble.

Sprievodné webové, počítačové a mobilné aplikácie ponúkajú jednotné prostredie na správu a prístup k súborom odkiaľkoľvek a ponúkajú tak rovnaké pohodlie ako obľúbené cloudové služby. Akurát, že majiteľom dát stále zostávate vy a nikto nepovolaný sa k nim nedostane.

Zdieľanie s rodinami

Zariadenie BeeStation chápe potrebu osobných a rodinných riešení úložísk a umožňuje vám preto ľahko vytvárať súkromné priestory úložiska pre jednotlivých členov rodiny. Táto funkcia zaručuje, že bude rešpektované a zaistené individuálne súkromie. Nie sú potrebné žiadne rozsiahle znalosti práce so sieťou alebo v oblasti IT.

Prostredie BeeStation
Prostredie BeeStation

Funkcia zálohovania a funkcie na báze umelej inteligencie

Prostredníctvom automatického zálohovania fotografií a videí zo zariadení so systémom iOS a Android dokáže zariadenie BeeStation ochrániť vaše najdôležitejšie spomienky. Organizácia fotografií pomocou hardvérovo akcelerovaného rozpoznávania osôb a objektov s využitím umelej inteligencie, ďalej zjednodušuje správu celej knižnice fotografií a uľahčuje vyhľadávanie a zdieľanie konkrétnych fotografií alebo albumov.

Medzi pokročilé funkcie zariadenia BeeStation patrí schopnosť zálohovať súbory zo služieb Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox a pripojených jednotiek USB a zaistiť tak, že budete mať vždy uchovávanú kópiu svojich dôležitých dát.

Dostupnosť

Zariadenie BeeStation je už dostupné na webových stránkach spoločnosti Synology alebo prostredníctvom oficiálnych partnerov a predajcov spoločnosti Synology v cene 239,95 eura s DPH.

Ak chcete zariadenie zakúpiť alebo získať ďalšie informácie, navštívte stránku: https://bee.synology.com/cs-cz/BeeStation

Zdroje: Synology

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.