Telefón bude predstavený 26. novembra 2019.

Honor už o pár dní oficiálne predstaví svoju novú vlajkovú loď Honor V30. Spoločne s ňou ukáže aj inteligentné hodinky Honor Watch Magic 2. Fotografie oboch očakávaných produktov už kolujú internetom – hodinky Honor Watch Magic 2 si môžete pozrieť v tomto článku.

Na uniknutý render telefónu Honor V30 upozornil portál 91Mobiles. Fotografia zachytáva Honor V30 z každého uhla a popravde, čakali sme trochu iný dizajn.

Telefón obsahuje dieru v displeji, v ktorej sa nachádza hlavný selfie fotoaparát a 105° širokouhlý fotoaparát. Na zadnej strane telefónu si môžete všimnúť tri fotoaparáty – tie naznačujú, že na fotke vidíme štandardný model telefónu Honor V30. Čínsky výrobca by mal predstaviť aj Pro verziu so štyrmi fotoaparátmi vzadu.

Vlajková loď ponúkne procesor Kirin 990 a podporu pre 5G. Nechýba ani USB-C port a snímač odtlačkov prstov, ktorý je zabudovaný do bočného napájacieho tlačidla.

Honor V30

Honor V30. Zdroj: 91Mobiles

Zdroj: 91Mobiles

Titulná fotografia: Huawei Central

Prečítajte si aj:

Očakávané inteligentné hodinky Honor Magic Watch 2 vyzerajú skutočne dobre: Zhodnoťte sami

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit