Vizualizácie operačného systému Windows sú vždy príjemným spestrením.

Ďalšia od grafického dizajnéra na kanály Addy Visuals ukazuje, ako by mohol vyzerať Windows 7 v aktuálnom roku. Paradoxom je, že tento systém má po svojej životnosti. Vracať sa k nemu nemá zmysel, ak by ale takto vyzeralo niekdajší Windows 10, bolo by to pre Microsoft terno.

Všetko podstatné dokonale ukazuje video pod článkom. Panel úloh zostal pôvodný. Tu sa asi veľa vymyslieť nedá. Keď sa nad tým zamyslíte, tak je tu nový vizuál ale ponuka Štart sa vracia k svojmu pôvodnému vizuálu zo starého systému. Zmenou je len v inej podobe koncipované prostredie.

Neoddeliteľnou súčasťou je Prieskumník s kartami. Táto súčasť bude čoskoro dostupná aj vo Windows 11. Microsoft to oficiálne prezentoval na jednej zo svojich on-line konferencií. Nejde teda len o neistý prvok videný v testovacej zostave Insider.

Zdroj: Addy Visuals

Aktuálne je vidieť, že vizuál Windows 7 sa viac podobá na Windows 11. Zatiaľ čo v minulosti boli práve systémy ako Windows 7 alebo XP postavené na hlavných prvkoch Windows 10.

Ak chcete svoj systém upraviť alebo do istej miery sa vrátiť k pohodlnejšiemu ovládaniu z Windows 10, odporúčame softvér Explorer Patcher. Stačí ho spustiť, reštartu je sa proces explorer.exe a získate možnosť kompletne upraviť vzhľad systému a jeho ovládacím prvkov. Medzi inými napríklad vrátiť do Prieskumníka väčšie tlačidlá, ako z Windows 10.

Zdroj: Addy Visuals

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.