Alza.sk dnes 30. 9. 2021 o 8 hodine otvára Showroom na novej adrese. Boli sme si ju pozrieť v predpremiére.

Ide o najmodernejšiu predajňa, ktorá sa nachádza v novej nákupnej galérii Nivy centrum. Je to bezbariérový dvojpodlažný Showroom, ktorý ponúkne na dvakrát väčšej výstavnej ploche ako doteraz tisícky produktov k okamžitému odberu. Chýbať nebude ani obľúbený AlzaDrive s vlastným výrazne značeným vjazdom a parkovanie. Prvých niekoľko dní si bude môcť návštevníci prehliadnuť Dášeňku, čo je robotický pes od Boston Dynamics.

Stánok ASUSZdroj: TOUCHIT.sk
Stánok ASUS bol v dobe našej návštevy z notebokových výrobcov asi najkrajší

Alza.sk tak presúva svoj Showroom do nákupného centra Nivy. Je tu aj AlzaWall na rýchle bezkontaktné vyzdvihnutie objednávok podobne, ako ste zvyknutí pri AlzaBoxoch alebo priestranná Relax zóna s kaviarňou.

Netradičný stánok telefónov motorolaZdroj: TOUCHIT.sk
Netradičný stánok telefónov motorola

Na prvých zákazníkov, ktorí 30. septembra do predajne zavítajú, bude v predajni Alza.sk čakať malé prekvapenie. Okrem kávy zadarmo bude možné tiež získať zľavy na produkty privátnych značiek ako AlzaPower či AlzaEco alebo poukazy na nákup. Okrem toho od rána na vás bude čakať robotický pes Dášeňka, ktorý sa po novom Showroome bude niekoľko dní pohybovať.

Najmodernejšia predajňa Alza.sk

Unikátny dizajn predajne umožnil rozčleniť vystavené produkty do tematických zón. Pripravená je zóna venovaná hračkám, športovému vybaveniu, virtuálnej realite či hraniu.

Je tu aj herný trón od AceruZdroj: TOUCHIT.sk
Je tu aj herný trón od Aceru

Novej technológie sa dočkal aj bezkontaktný príjem reklamácií, ktorý Alza predstavila ako reakciu na svetovú pandémiu. Na uloženie vráteného tovaru teraz môžete zákazníci využiť tzv. RMA Wall. Ďalšie technológie navrhnuté na mieru pre čo najrýchlejšie obslúženie zákazníkov sú pred ich zrakmi ukryté v zázemí skladu. Jeho veľkosť umožnila nasadenie podobného vybavenia, aké Alza využíva vo veľkých logistických centrách.

Výstava televízorov SamsungZdroj: TOUCHIT.sk
Výstava televízorov Samsung

AlzaDrive v novom

Na pohodlné vyzdvihnutie objednávok bude okrem 20 výdajných miest slúžiť aj AlzaDrive umiestnený v podzemnom parkovisku. V spolupráci s developerom HB Reavis sa preň vybudoval vlastný vjazd, ktorý je pre prehľadnosť výrazne značený modrým príjazdovým pruhom. Alza otvorením predajne nekončí. V nasledujúcich mesiacoch spustí v rámci novej centrály pre zákazníkov rad ďalších unikátnych služieb a vylepšení.

Vlastnú výstavku má aj Intel s partnermiZdroj: TOUCHIT.sk
Vlastnú výstavku má aj Intel s partnermi

Prečítajte si aj

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.