Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Slovenská sieť čerpacích staníc TANKER, partner ankety Auto Roka Slovensko 2024 a Auto Roka Slovensko 2024 – Hlas Verejnosti, oznamuje, že hlavnú cenu pre jedného z hlasujúcich odovzdala vyžrebovanému výhercovi. Tento šťastný výherca získal tankovaciu kartu v hodnote 1200 eur.

Anketa Auto Roka Slovensko 2024 oceňuje tie najlepšie automobily dostupné na slovenskom trhu. O nezávislé odborné hodnotenie sa stará 12-členná porota pozostávajúca zo skúsených motoristických novinárov, predstaviteľov odbornej verejnosti, motoršportu, ale aj digitálnych tvorcov. Svojho favorita môže vybrať aj verejnosť prostredníctvom verejného internetového hlasovania o Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.

Odborná porota spomedzi všetkých nových vozidiel uvedených na slovenský trh v roku 2023 spĺňajúcich podmienky ankety zvolila 8 finalistov – BMW radu 5/i5, Honda CR-V, Hyundai IONIQ 6, Kia EV9, Mercedes-Benz Triedy E, Toyota Prius, Volvo EX30 a Volkswagen ID. Buzz. Vozidlá finálovej osmičky boli slávnostne odhalené ešte 27. januára 2024 v priestoroch nákupného centra Shopping Palace Bratislava. V tento deň bolo spustené aj internetové hlasovanie v ankete Hlas Verejnosti. Do hlasovania sa zapojilo celkovo 27 876 nadšencov automobilizmu, ktorí vyjadrili svoje preferencie a podporili svoj obľúbený model.

„Sme veľmi radi, že sme mohli podporiť túto prestížnu anketu a ešte viac nás teší, že sme mohli odmeniť jedného z hlasujúcich hodnotnou cenou. Výhercovi srdečne gratulujeme a prajeme mu veľa šťastných a hlavne bezpečných kilometrov na cestách,“ uviedol Maroš Kaleta, marketingový manažér spoločnosti TANKER.

Výherca, pán Martin Krupa z Trnavy, bol vyžrebovaný spomedzi tisícov hlasujúcich a cenu mu osobne odovzdala zástupkyňa spoločnosti TANKER. „Som veľmi prekvapený a zároveň šťastný. Tankovacia karta mi určite príde vhod a už sa teším, že si vďaka nej zjednoduším každodenné dochádzanie do práce. Môj favorit síce v ankete nezvíťazil, ale táto cena mi určite náladu nepokazila. Dianie okolo áut pozorne sledujem a určite sa zapojím do hlasovania opäť budúci rok. Teším sa aj na tankovanie na TANKERI a služby, počul som, že robia veľmi dobrú kávu,“ povedal pán Krupa pri preberaní ceny.

Spoločnosť TANKER sa zaviazala pokračovať v podpore podobných iniciatív, ktoré propagujú automobilovú kultúru a podporujú vášeň pre automobily medzi širokou verejnosťou. V roku 2023 výhercom v rôznych súťažiach spoločnosť TANKER odovzdala desiatky výhier v hodnote vyše 17 000 eur a aktuálne sa v sieti ČS TANKER súťaží o eBike v hodnote 6 000 eur.

Značky: