Aplikácia, ktorá funguje vo webovom prehliadači, kombinuje moderné streamovanie hudby s nostalgickým iPodom.

iPod Classic je legendárny hudobný prehrávač. Na našom území nespôsobil až takú revolúciu ako napríklad v Amerike, avšak to mu neuberá na jeho unikátnosti.

A pokiaľ ste vždy túžili vyskúšať kombináciu služieb Apple Music či Spotify s legendárnym iPodom, webová aplikácia na stránke tannerv.com/ipod/ vám to umožňuje zažiť. OK, uznávame, iPod Classic nebudete mať fyzicky v rukách, avšak lepšie riešenie, ako je spomenutá webová aplikácia, momentálne neexistuje.

Webový prehrávač v štýle iPodu Classic funguje cez prehliadač na ľubovoľnom zariadení. Odporúčame ho vyskúšať cez prehliadač vášho smartfónu, kedy optimálne využíva rozmery dotykovej obrazovky – fungovať vám však bude aj na počítači. Webová aplikácia umožňuje prihlásiť sa do služieb Spotify a Apple Music a následne si môžete užiť počúvanie hudby v atypickom dizajne.

Webová aplikácia umožňuje dotykové ovládanie a takisto aj ovládanie pomocou klávesnice v prípade počítača. Odporúčame však využiť ovládanie dotykom.

Mimochodom, pôvodný iPod oslávi tento rok dvadsiate narodeniny. Oficiálne bol predstavený 23. októbra 2001.

Zdroj: tannerv.com/ipod/

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit