Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

„Volám sa Bejby Blue a som digitálna. Zrodila som sa z nekonečna snov, snov digitálnej doby neobmedzených možností. To čo bolo nepredstaviteľné, je dnes bežné. Každý sa môže stať tým čím chce. Stačí ukázať svoju digitálnu osobnosť. Som toho dôkazom, mňa táto doba stvorila,“ hovorí Bejby Blue v úvodnom kampaňovom videu.

Sledujte profil Bejby Blue na sociálnych sieťach:

Instagram                    Youtube                     Tik Tok

Digitálny svet otvára nové príležitosti zviditeľniť sa a ukázať svoj talent. Tatra banka sa preto rozhodla v novej kampani motivovať študentov, aby našli odvahu a začali si plniť svoje sny. Dôležité je začať, tak ako Bejby Blue. Stáva prvou digitálnou influencerkou na Slovensku a tvárou novej študentskej kampane Tatra banky, počas ktorej si aj ona začína plniť svoj hudobný sen.

Tatra banka prináša Študentský účet pre všetky osobnosti, ktoré majú odvahu ukázať sa v digitálnom svete. Študenti si ho môžu otvoriť online cez aplikáciu Tatra banka, kdekoľvek sa nachádzajú. Celý proces otvorenia trvá len pár minút a účet je aktívny okamžite. Navyše počas trvania kampane získajú k novému Študentskému účtu aj bonus 30 € a už dnes súťažia o technologické novinky, ktoré ešte len prídu na trh, teda výhry z budúcnosti.

Výhody Študentského účtu: 

  • 100% zľava z poplatku za vedenie účtu
  • otvorenie účtu online cez mobil
  • výber z bankomatu mobilom
  • možnosť poslať peniaze cez VIAMO
  • najlepšie mobilné bankovníctvo *)
  • štýlové platenie mobilom
  • imidžová holografická platobná karta

*) Mobilná aplikácia Tatra banka opakovane potvrdila prvenstvo v ankete SmartBanka roka, patrí medzi najsťahovanejšie bankové aplikácie a zároveň je v obchode Google Play najobľúbenejšia na Slovensku.

Značky: