Všetky detaily spoznáme na veľtrhu MWC koncom februára.

TCL rozširuje portfólio svojich smartfónov. Po uvedení prvého modelu pod vlastnou značkou do predaja, TCL Plex, predstavil čínsky výrobca na veľtrhu CES 2020 produktový rad TCL 10.

O novinkách zatiaľ vieme iba základné informácie. Rodina TCL 10 bude pozostávať z troch modelov – z cenovo dostupnejšieho modelu TCL 10L, prémiovejšieho TCL 10 Pro a 5G modelu TCL 10 5G. Všetky telefóny majú štyri zadné fotoaparáty, dizajn displeja sa mierne odlišuje.

Na ľavej fotke zľava TCL 10 5G, TCL 10 Pro a TCL10L

TCL 10 5G bude využívať nový procesor Qualcomm Snapdragon 765, v prípade ostatných modelov je výbava neznáma.

Telefóny sme mali možnosť pozrieť si zblízka. TCL 10 Pro ponúka zaoblený AMOLED displej a očakávame, že sa v ňom nachádza aj snímač odtlačkov prstov. TCL 10L a 5G verzia majú rovný IPS displej, snímač odtlačkov je na chrbte. Vo všetkých prípadoch je použitá technológia NTXVISION na zlepšenie vizuálnej kvality.

Všetky parametre, cenu a dostupnosť telefónov radu TCL 10 spoznáme 22. februára 2020 v Barcelone. Zatiaľ vieme iba to, že všetky novinky sa budú predávať za cenu nižšiu ako 500 dolárov.

Vľavo TCL 10 Pro, vpravo TCL 10 5G

Prečítajte si aj:

TCL začína na Slovensku predávať smartfón TCL Plex: Poznáme detaily

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit