Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TCL s motívom #ExperienceMore (zaži viac) predstaví nový životný štýl, ktorý prepája internet vecí a umelú inteligenciu (AI x IoT), a uvedie novinky v zobrazovacích technológiách a ďalšie zaujímavé produkty naprieč kategóriami

Spoločnosť TCL Electronics začne na veľtrhu CES 2021 nový rok s doposiaľ najväčším nasadením a prinesie dôležité informácie, ktoré podčiarkujú misiu tejto spoločnosti urobiť život inteligentnejší okrem iného vďaka inovatívnej technológii Mini LED novej generácie.

„TCL si váži účasť na veľtrhu CES 2021 a možnosť byť súčasťou tohto pulzujúceho odvetvia. Sme jedna zo svetových značiek spotrebnej elektroniky a druhá najväčšia značka na americkom trhu televízorov a našou misiou je vytvárať inteligentný život vďaka inovatívnym technológiám a stratégii spojenia umelej inteligencie a internetu vecí. Sme odhodlaní poskytovať najlepšie inteligentné produkty a služby používateľom po celom svete,” komentuje Kevin Wang, výkonný riaditeľ spoločností TCL Industrial Holdings a TCL Electronics.

Táto tohtoročná udalosť bude vôbec prvá “digitálna CES”, čo demonštruje odolnosť a globálnu jednotu, ktorá všetkých posúva vpred navzdory výzvam, ktoré priniesol celému svetu rok 2020.

TCL sa v rámci veľtrhu CES 2021 zúčastní mnohých aktivít vrátane oficiálneho predstavenia noviniek v rámci Global Press Announcement a bude zdieľať svoje najnovšie technológie pre zobrazovacie panely. Predstaví taktiež ucelený rad inteligentných domácich spotrebičov, ktoré sú určené používateľom tak, aby “zažili viac”. TCL je už dobre známa svojimi Mini-LED a QLED televízormi, oceňovanými soundbarmi, inteligentnými domácimi spotrebičmi a obľúbenými mobilnými zariadeniami, ktoré ťažia z nastupujúcej stratégie technológie prepájajúcej internet vecí a umelú inteligenciu (AI x IoT). TCL pokračuje v zlepšovaní a posúvaní hraníc možného u zobrazovacích technológií a audio technológií.

Spoločnosť TCL predstaví 11. januára 2021 inovácie v zobrazovacích technológiách a v riešeniach, ktoré prináša technológia Mini-LED. V rámci TOUCHIT predstavíme aj nové smartfóny značky TCL so zaujímavými displejmi.

Značky: