Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TCL Electronics na veľtrhu CES 2021 oznámila, že uvedie na trh nový produktový rad televízorov TCL Google TV. Nový rad bude najprv uvedený na trhoch v USA., ďalšie trhy po celom svete budú nasledovať.

Televízory TCL Google TV budú kombinovať špičkové technológie obrazoviek TCL, ako sú predovšetkým Mini-LED, 8K a QLED, s ponukou zábavy, ktorú ponúka platforma Google TV. Používatelia tak získajú ľahko a jednoducho omnoho viac obľúbeného digitálneho obsahu na najnovších TCL obrazovkách a to v ohromujúcom rozlíšení.

„Uvedenie televízorov TCL Google TV posunie naše partnerstvo s Googlom na vyššiu úroveň,“ hovorí Kevin Wang, CEO spoločností TCL Industrial Holdings a TCL Electronics, a dodáva: „Experience More. Zaži viac. To je naším motívom pre tohtoročný CES. Som si istý, že kombinácia špičkových obrazoviek s inteligentným a voliteľným digitálnym obsahom poskytovaným platformou Google umožní ľuďom v roku 2021 po celom svete naozaj zažiť oveľa viac.“

„S radosťou sme prijali partnerstvo so spoločnosťou TCL. Môžeme tak prinášať Google TV zákazníkom po celom svete. Google TV ponúka ústretovejšie a užívateľsky príjemnejšie sledovanie televízora a napomáha používateľom vyhľadávať ich obľúbený obsah,“ hovorí Shobana Radhakrishnanová, technická riaditeľka Google TV.

TCL Google TV prináša spoločne filmy, zábavné programy, živé prenosy a ďalšiu televíznu zábavu z celého sveta naprieč aplikáciami a typy predplatených služieb a každému používateľovi organizuje a triedi jednotlivé programy a relácie do prehľadného systému. Ponúka personalizované návrhy a používatelia TCL televízorov tak môžu objaviť celkom nové audiovizuálne zážitky. Používatelia taktiež môžu zadať Googlu hlasovými príkazmi pokyn na vyhľadanie filmov a ďalších programov a pokladať otázky a nachádzať odpovede, ale taktiež ovládať prepojené inteligentné domáce zariadenia. To všetko na vlastnom veľkom TCL televízore.

Značky: