Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na 2 500 metroch štvorcových budú okrem iného predstavené veľkoplošné televízory Mini LED QLED pre inteligentný a digitálne prepojený život, najnovšia technológia zobrazovania a ďalšie produkty z ucelenej ponuky TCL

[Bratislava/Berlín 21. júla 2022] TCL, jeden z dominantných hráčov v globálnom odvetví výroby televízorov a popredná značka spotrebnej elektroniky, sa vracia na veľtrh IFA, ktorý sa koná začiatkom septembra v Berlíne. Je to prvý významný globálny veľtrh spotrebnej elektroniky od roku 2019. TCL predstaví novinky vrátane najnovších zobrazovacích technológií pro veľkoformátové televízory Mini LED QLED a súčasne priamo v akcii ďalšie produkty zo svojej ucelenej ponuky.

TCL zaháji svoju prezentáciu na veľtrhu IFA 2022 globálnou tlačovou konferenciou 1. septembra 2022, ktorá bude predchádzať päťdennej prezentácii produktov TCL v rámci veľtržnej expozície na 2 500 metroch štvorcových.

„Sme veľmi radi, že sa vraciame na veľtrh IFA 2022 a že môžeme byť súčasťou tohoto dynamicky sa rozvíjajúceho odvetvia. ´Inspire Greatness´ je našou hlavnou myšlienkou a chceli by sme aj naďalej inšpirovať všetkých ľudí po celom svete k tomu, aby prežili skvelé okamihy svojho života s našimi produktami a službami,” hovorí Shaoyong Zhang, CEO spoločnosti TCL Electronics

V rámci expozície TCL na IFA 2022 budú môcť návštevníci zažiť vysoko estetický dizajn, jedinečný výkon a funkčnosť najnovších televízorov, soundbarov a inteligentných nositeľných zariadení spoločne s uceleným portfóliom zariadení pre inteligentnú domácnosť a taktiež prototypy pripravovaných televízorov. TCL ďalej predstaví aplikácie hlbokého učenia, ktoré zabezpečia novú úroveň kvality obrazu.

Značky: