Tablet TCL NXTPAPER 10s má displej ako skutočný papier.

To oceníte, ak ho budete používať napr. ako čítačku elektronických kníh. Uhlopriečka matného displeja je 10,1 palca a je to typ NCVM IPS s 10 vrstvami. Takto účinne filtruje škodlivé modré svetlo a pritom zachováva vernosť zobrazenia farieb.

V kombinácii so systémom Android a s dostatočným výkonom je tento tablet veľmi dobre použiteľný na rôzne aktivity ako je surfovanie webom, kancelárska práca, komunikácia a takisto aj na čítanie informácií z rôznych zdrojov.

Poháňa ho procesor Mediatek MT8768, má 8000 mAh batériu a podporuje 18 W rýchle nabíjanie. Vo výbave je tiež Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, GPS a nájdete tu aj šachtu na pamäťovú kartu do 256 GB. Operačný systém je Android 11 s prísľubom aktualizácie na Android 12 a bezpečnostnými aktualizáciami do novembra 2023. K dispozícii je aj špeciálny detský režim. Nájdete tu dva reproduktory a dva zabudované mikrofóny. Súčasťou základného balenia je 18 W nabíjačka a pasívne dotykové pero.

TOP funkcie:

  • Vynikajúci displej
  • Ochrana zraku aj pri dlhodobom sledovaní
  • Kvalitné vyhotovenie

Cena: 249 €

Zapožičal: TCL

Prečítajte si aj:

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.