Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zažite životný štýl, ktorý spája umelú inteligenciu a internet vecí (AixIoT). Pozrite si inteligentné vymoženosti, impozantné a inteligentne prepojené výrobky pre domácnosť. Získajte informácie o nových sponzorských aktivitách 

TCL Electronics (1070.HK), jeden z dominantných hráčov na globálnom trhu výrobcov televízorov a vedúca spoločnosť na výrobu spotrebnej elektroniky, v roku 2020 uviedol na trh model televízorov s technológiou QLED. Vytvoril tak inteligentný životný štýl spojený s inovatívnymi technológiami. Na veľtrhu IFA 2020 predstaví v rámci globálnej tlačovej konferencie (GPC) najnovší inteligentný audiovizuálny procesor. V rámci prezentácie nebude chýbať ucelený rad inteligentných výrobkov pre domácnosť a tiež informácie o sponzorských aktivitách pod názvom „Switch on Possibility“.

Rýchlo rastúca spoločnosť TCL neustále vylepšuje svoje výrobky a posúva hranice možností zobrazovacích panelov a audiotechnológií. Tak poskytuje užívateľom prémiové zážitky domácej zábavy v digitálne prepojenom svete. Výrobky TCL stavajú na stratégii prepojenia umelej inteligencie a internetu vecí (AixIoT).Toto prepojenie vidno v pokročilých technológiách a v riešení televízorov, oceňovaných soundbaroch, inteligentných MDA výrobkoch a v obľúbených mobilných zariadeniach. TCL opäť zdvihne latku a na globálnej tlačovej konferencii IFA 2020 dňa 3. septembra 2020 predstaví inteligentný audiovizuálny procesor. To určite pritiahne pozornosť médií aj odbornej verejnosti.

„Na veľtrhu IFA 2020 budeme svedkami sily inteligentných technológií ako nástroja na zjednotenie, vzdelávanie a zdieľanie informácií v náročných časoch. Naše odvetvie rastie a uplatňujeme poznatky spolu s našimi zákazníkmi. Objavujeme nové a inovatívne spôsoby, ako byť neustále na príjme. Postupujeme vpred a chceme ponúkať najlepšie inteligentné výrobky a služby zákazníkom po celom svete,“ hovorí Kevin Wang, výkonný riaditeľ spoločností TCL Industrial Holdings a TCL Electronics.

Oficiálna tlačová konferencia TCL IFA2020 sa bude konať v areáli Messedamm 22, 14055 Berlín, a bude živo prenášaná na https://www.tcl.com/sk/sk/ifa2020.html.

Na výstave IFA budeme naživo a prinesieme on-line spravodajstvo

 

Značky: