Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TCL Electronics na nadchádzajúcom veľtrhu CES 2020 predstaví spoločne s ďalšími inovatívnymi produktmi technológiu novej generácie, technológiu Mini LED.

Jedna z najrýchlejšie rastúcich značiek spotrebnej elektroniky, a to nielen vďaka pokročilým technológiám televízneho obrazu, prináša ako prvá na svete na trhy Severnej Ameriky aj Európy vysoko výkonnú technológiu zadného podsvietenia Mini LED. Táto nová technológia  v spojení s riešením Quantum Contrast určuje nový štandard pre obrazovú kvalitu, ktorá sa opiera o tisíce jednotlivých diód Mini LED. Nová technológia bude využívaná pri prémiových modeloch televízorov TCL a prinesie neprekonateľný kontrast a jedinečnú čistotu obrazu. Spoločnosť TCL opäť posunula latku v kvalite televízneho obrazu a predstaví výkon technológie novej generácie Mini LED na tlačovej konferencii 6. januára v rámci veľtrhu CES 2020.

„TCL je nadšená svojou prítomnosťou na najvyššej úrovni na veľtrhu CES, kde môže zdieľať nielen novú rozvíjajúcu sa technológiu Mini LED, ale taktiež víziu prepojenia umelej inteligencie a internetu vecí,” hovorí Kevin Wang, CEO spoločnosti TCL Industrial Holdings a TCL Electronics, a dodáva: „TCL je odhodlaná dodávať široké spektrum produktov, ktoré uspokoja potreby používateľov a poskytnú im nielen lepšie zážitky ale aj viac zážitkov. Rovnako tak, ako to platí pri všetkých našich produktoch, verím, že táto nová produktová rada televízorov zlepší život a prinesie radosť do domácností po celom svete.”

Značky: