Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TCL neustáva v inováciách a v rámci svojej stratégie AI x IoT pre bohatšie zážitky prináša spotrebiteľom vzájomne prepojené inteligentné domáce spotrebiče

Spoločnosť TCL Electronics (1070.HK), jeden z dominantných hráčov na globálnom trhu televízorov a popredná spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky, opäť potvrdzuje svoje odhodlanie učiniť život inteligentnejší prostredníctvom inovatívnych technológií. Spoločnosť TCL dnes na veľtrhu CES 2021 predstavila v rámci svojej progresívnej stratégie AI x IoT svoje najnovšie televízory TCL Mini-LED, QLED a 4K HDR, audio zariadenia a domáce spotrebiče.

Viac informácií o spoločnosti TCL na veľtrhu CES 2021

Prémiové televízory Mini-LED, QLED a 4K HDR

Spoločnosť TCL tento rok predstavuje niekoľko nových modelov televízorov v radoch Mini-LED, QLED a 4K HDR, ktoré okrem špičkových obrazových parametrov prinášajú komplexnú škálu lifestylových funkcií pre nové generácie používateľov.

Pokiaľ ide o Európu, od konca prvého štvrťroku roku 2021 bude mať TCL na trhu najnovší televízor 4K Mini-LED, ktorý pozdvihne štandardy sledovania televízora a hrania hier na novú úroveň. Tento nový model je dôležitým doplnkom trvalého záväzku spoločnosti TCL k technológii obrazoviek Mini-LED.

Pokiaľ ide o nový 4K QLED TV, bude k dispozícii taktiež nový model, ktorý posunie technológiu Quantum Dot Display na novú úroveň, a ponúkne vynikajúcu hodnotu tím, ktorí chcú vysokokvalitnú interaktívnu domácu zábavu ako súčasť prepojeného a inteligentného životného štýlu.

Pokiaľ ide o 4K HDR TV, v prvej polovici tohto roku príde TCL s novým 4K HDR TV s Dolby Vision a Dolby Atmos, ktorý prinesie ohromujúci, vysoko kvalitný a detailný zážitok, najmä dynamické vykreslenie pohybu a pohlcujúci zvuk.

Ďalšie podrobnosti budú zverejnené v priebehu prvej polovici roku 2021 pri oficiálnom uvedení týchto produktov na európsky trh.

Vysoko výkonný zvuk

TCL taktiež odhaľuje svoj nový soundbar TS8132, ktorý dokáže uspokojiť posluchové požiadavky každého používateľa a povýši domácu zábavu na novou úroveň. Soundbar TS8132 podporuje Dolby Atmos, využíva konfiguráciu kanálov 3.1.2 a poskytuje maximalny zvukový výkon 350 W. Prináša skvelý pohlcujúci zvukový zážitok s vylepšenou zrozumiteľnosťou dialógov a reči. Každý používateľ je súčasťou akcie vďaka vyhradenému stredovému kanálu a pôsobivým efektom z dvoch vertikálnych kanálov a výkonného bezdrôtového subwooferu.TS8132 má integrovaný Chromecast a funguje taktiež s obľúbenými hlasovými asistentmi, vrátane Google Assistant, Apple AirPlay a Amazon Alexa.

Celkom nové mobilné zariadenia

Spoločnosť TCL takisto na veľtrhu CES 2021 oznámila niekoľko nových mobilných zariadení TCL naprieč kategóriami. Patria sem prvé komerčne dostupné okuliare TCL Wearable Display, rad smartfónov TCL 20, prvý tablet TCL s inovatívnou technológiou NXTPAPER, TCL TAB 10s, prémiové bezdrôtové slúchadlá MOVEAUDIO S600 a sledovač domácich maznáčikov MOVETRACK.

TCL 20 5G a TCL 20 SE

Spoločnosť TCL, ktorá využíva hlboko vertikálne integrovaný ekosystém TCL, taktiež predstavila svoje nadchádzajúce aktivity na poli spolupráce na viac obrazovkách medzi vybranými smartfónmi radu TCL 20, tabletmi, televízormi a PC.

Inteligentné domáce spotrebiče

Klimatizácia

Novú klimatizáciu TCL Ocarina je možné pripojiť k inteligentnému televízoru, telefónu a akémukoľvek kompatibilnému zariadeniu prostredníctvom aplikácie TCL Home alebo Google Assistant. Používatelia môžu svoju klimatizáciu aktivovať a ovládať na diaľku, čo uľahčuje jej zapnutie a vypnutie, nastavenie intenzity a teploty. Funkcia Gentle Breeze klimatizácie Ocarina takisto zabezpečuje prúdenie chladného vzduchu spôsobom, ktorý je prirodzený, pripomína vánok a je komfortnejší, zatiaľ čo antibakteriálna funkcia Deep Clean je pokročilou kombináciou preplachovania a sušenia, pri ktorom je klinicky preukázané, že odstraňuje väčšinu choroboplodných zárodkov, prachu a znečisťujúcich látok. Takisto automaticky čistí výparník – znižuje nároky na údržbu, šetrí energiu a zabezpečuje, že vnútorný vzduch je vždy čerstvý.

Pračka

Najnovšie inteligentné pračky TCL X10 umožňujú pripojenie k inteligentnej domácnosti prostredníctvom aplikácie TCL Home. Vďaka ovládaniu cez Wi-Fi sú pracie cykly plne prispôsobiteľné, vrátane objemu a dĺžky cyklu. Používatelia tu nájdu niekoľko pracích programov s plným pokrytím rôznych druhov bielizne. Pračka TCL X10 môže taktiež triediť pranie pomocou predného a horného plnenia. To umožňuje používateľom prať detské oblečenie alebo drobnú bielizeň v hornej jednotke a oblečenie pre dospelých alebo väčšiu bielizeň v spodnej jednotke a dosiahnuť tak čistejšie a hygienickejšie pranie. Obe jednotky sú vybavené motorom s priamym pohonom a môžu pracovať samostatne alebo súčasne. Vďaka pripojeniu k Wi-Fi je možné TCL X10 riadiť na diaľku pomocou aplikácie TCL Home – na ultrapohodlné ovládanie v ktorúkoľvek dobu a odkiaľkoľvek.

Chladnička

Najnovšia chladnička TCL C470 je vybavená 21,5palcovou inteligentnou LED obrazovkou navrhnutou tak, aby priniesla do kuchyne viac zábavy. V chladničke sú predinštalované mediálne zdroje, doporučené recepty, kresliaca plocha a ďalšie. C470 je taktiež vybavená funkciou Power Cool, ktorá dokáže ochladiť nápoje len za päť minút, a funkciou Power Freeze, ktorá dokáže rýchlo zmraziť mäso za 10 minút. Tesnenie dverí C470 je takisto vybavené protiprachovou ochrannou vrstvou s antibakteriálnym prostriedkom.

Čistička vzduchu

TCL Breeva A3 je najnovšia čistička vzduchu TCL so štítom „Breeva Shield“ tvoreným UV-C svetlom a ionizátorom, ktoré likvidujú baktérie a vzdušné mikróby. Má taktiež trojstupňový filtračný systém na odstraňovanie prachu, peľu, dymu a pachov zvierat zo vzduchu. Je určená k čisteniu vzduchu v priestoroch do 32 metrov štvorcových a dokáže vyčistiť až 270 metrov kubických vzduchu za hodinu. Má taktiež zabudované senzory kvality vzduchu. Režim spánku Ultra Quiet a funkcia vypnutia displeja pomáhajú používateľom Breeva A3 v noci pokojne spať.

Vysávač

TCL Robot Vacuum Cleaner je super tenký, 70 mm vysoký robotický vysávač, ktorý dokáže pracovať pod väčšinou nábytku.  Zvládne prahy miestností o výške cez 20 mm a nezasekne sa, keď narazí na vysoký koberec alebo malé vyvýšenia. TCL Robot Vacuum Cleaner má taktiež prepracovaný senzorový systém, ktorý zabezpečuje inteligentnú čistú domácnosť.

* Vzhľad, funkcie a dostupnosť produktu sa môžu v rôznych krajinách / regiónoch líšiť.

Značky: