Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TCL Electronics (1070.HK), vedúca značka spotrebnej elektroniky, dnes predstavila nový produktový rad televízorov 4K HDR Google TV. TCL P73 prináša jedinečný audiovizuálny výkon a vo svojej triede, neuveriteľnú hodnotu pre domácu zábavu aj jedinečné zážitky pri sledovaní televíznych programov a hraní hier. TCL P73 bude dostupný vo veľkostiach 50″, 55″, 65″, 75’’ a 85″.

„Pomocou hlbokej vertikálnej integrácie dodávateľského reťazca môže TCL prinášať zážitok zo zábavy v úžasnom zobrazení a interakcii viac zákazníkom po celom svete. S radosťou oznamujeme, že naše novinky roku 2022 posilnia vedúce postavenie TCL v odvetví spotrebnej elektroniky,” hovorí Shaoyong Zhang, CEO spoločnosti TCL Electronics.

Rad TCL P73 prináša ohromujúci, vysokokvalitný filmový zážitok s dynamickým zobrazovaním pohybu a taktiež pohlcujúci zvuk. Nové televízory podporujú Dolby Vison, pokročilú zobrazovaciu technológiu, ktorá kombinuje HDR (high dynamic range) s možnosťou pre zobrazenie živých jasných farieb, a poskytuje ultrajasnú obrazovú kvalitu s jedinečným jasom, kontrastom, farbami a detailmi. TCL P73 podporuje taktiež Dolby Atmos, technológiu, ktorá umiestňuje zvuk do multidimenzionálneho priestoru a posadí užívateľa doprostred športového prenosu, televíznej relácie, filmu alebo videohry. Vďaka Dolby Atmos je zvuk prekvapivo realistický, zapĺňa celý priestor izby s neuveriteľnou jasnosťou a odhaľuje doposiaľ nepočuté zvukové detaily.

Vedľa technológie Wide Color Gammut s viac než miliardou farieb, rad P73 využíva Motion Clarity, technológiu pre spracovanie obrazu v pohybe, ktorá zabezpečí ostrejší, nerozmazaný a stabilný obraz a zvuk v priebehu športových prenosov a u akčných filmových scén s rýchlym pohybom. Výsledkom je pohlcujúci zážitok.

Najnovšia technológia HDR 10 zabezpečuje u radu P73 v rozlíšení 4K lepšie dynamické mapovanie a vyššiu úroveň jasu, nasýtenie farieb a kontrast.

Navyše s podporou formátov multi HDR, rad TCL P73 umožňuje dosiahnuť na televízore kvalitu 4K HDR s podporou HDR10, HDR HLG, HDR10+ alebo HDR Dolby Vision. Televízor bude podporovať vždy ten najlepší formát, či už beží obsah s Dolby Vision na službe Netflix a Disney+ alebo HDR 10+ so službou Amazon Prime Video.

Pre dosiahnutie skvelej kvality obrazu a optimalizovaný výkon pre hranie hier je dôležité mať televízor s rýchlou odozvou. Preto má TCL P73 technológiu Game Master a súčasne ponúka HDMI 2.1 pre kompatibilitu s novou generáciou herných konzol. Ďalej je k dispozícii funkcia ALLM (Auto Low Latency Mode), ktorá umožňuje herným konzolám a grafickým kartám počítača prepínať televízor automaticky do herného režimu a zaistiť odozvu nižšiu než 15 ms. Preto sú taktiež televízory TCL oficiálnym televízorom hernej série Call of Duty®.

TCL P73 využíva platformu Google TV, čo znamená, že užívatelia získajú stovky a tisíce možností pre digitálny obsah, ktorý je generovaný streamovacími službami. Vstavaný Google Assistant poskytuje inteligentný a ľahký spôsob, ako interaktívne ovládať televízor. V neposlednom rade TCL P73 ponúka Google Duo, najjednoduchší spôsob pre bezprostredné video hovory medzi rodinou alebo priateľmi.

Výnimočný dizajn radu TCL P73 a kovové finálne úpravy zabezpečujú, že je plocha obrazovky celá vyhradená pre zábavný obsah.

Prednosti radu TCL P73:

4K HDR

Wide Color Gamut

60 Hz Motion Clarity

Multi HDR formát

Dolby Vision

HDR10

Game Master

HDMI 2.1 ALLM

Dolby Atmos

Google TV

Hands-free Google Assistant

Google Duo

Works with Alexa

Netflix, Amazon Prime, Disney+

Bezrámčekový tenký kovový dizajn

* Podoba produktov, ich funkcie a dostupnosť sa môže líšiť v závislosti na regióne či krajine.

Značky: