Využitie sily vyspelých technológií na formovanie spôsobu života v roku 2024

TCL predstavila na CES-e svoje prelomové zobrazovacie technológie, pokročilú zábavu, osobnú techniku novej generácie a ekosystém inteligentnej domácnosti.

TCL debutovala so svojím najnovším Mini LED televízorom s obrovskou uhlopriečkou vo veľkosti až 115″. Predstavila tiež nový rad pokročilých domácich zariadení, revolučné mobilné technológie a inovácie v oblasti zobrazovacích panelov.

Spojenie TCL a športu
Spojenie TCL a športu

TCL je už viacero rokov aktívnym hráčom na európskych trhoch so spotrebnou elektronikou, najmä v oblasti televízorov. Je napr. TOP 3 značkou v Českej republike a na Slovensku. TCL sa snaží prinášať cenovo dostupný prístup k najmodernejším technológiám určeným na zlepšenie každodenného života – tzv. demokratizácia technológie.

Zakladateľ TCL na pódiu na CES 2024
Zakladateľ TCL na pódiu na CES 2024

Zvyšovanie kvality domácej zábavy

V súčasnosti si viac používateľov vyberá ultra veľké televízne obrazovky. Takto sa lepšie sledujú filmy, je to fajn pri hrách a športových zážitkoch. TCL uviedla počas veľtrhu IFA 2023 najnovší rad superveľkých QD-Mini LED televízorov. Tieto televízory je vidieť aj na stánku na výstave CES 2024. TCL je pritom oficiálnym partnerom francúzskeho národného rugbyového tímu a nemeckých, španielskych, talianskych, českých a slovenských futbalových tímov.

Doména TCL: 98-palcové televízory
Doména TCL: 98-palcové televízory

Pokiaľ ide o zlepšenie životných skúseností používateľov v domácnosti, ekosystém inteligentnej domácnosti TCL, ktorý pozostáva z inteligentných klimatizácií, práčok, chladničiek a ďalších zariadení, je navrhnutý tak, aby uľahčoval každodenný život, robil ho zdravším a pohodlnejším.

Zameraný na človeka

Spoločnosť TCL tiež oznámila svoje najnovšie pokroky v oblasti mobilných zariadení. Po produkte NXTPAPER, ktorý získal ocenenie CES 2024 za inovácie, TCL predstavuje NXTPAPER 3.0, najnovšiu generáciu priekopníckej zobrazovacej technológie TCL, ktorá je optimalizovaná pre ľudské oko. Táto inovácia demonštruje záväzok TCL zlepšiť celkový zážitok z digitálneho zobrazovania prostredníctvom pokročilej technológie v oblasti starostlivosti o zrak so zážitkom z čítania porovnateľným s tlačou na bežnom papieri. TCL tiež predstavila rozšírené portfólio tabletov a čerstvý rad smartfónov série 50 s väčším výberom produktov s podporou technológií NXTPAPER a 5G.

Zdroje: CES, TCL

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.