Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pod názvom #Transcend Vision predstaví spoločnosť TCL v rámci filozofie životného štýlu, ktorý prepojí umelú inteligenciu a internet vecí, nové produkty s najnovšími technológiami a úchvatné ponuky naprieč produktovými kategóriami

TCL Electronics usporadúva online tlačovú konferenciu, ktorú si nemôžete nechať ujsť. TCL na konferencii oznámi najnovšie produkty s rozlíšením 8K a technológiou Mini LED a OD Zero Mini LED, pripomenie úspechy v oceneniach EISA a predstaví inteligentné domáce spotrebiče.

Oddanosť spoločnosti TCL pre špičkové výkony a tie najlepšie televízne zážitky bude opäť v centre pozornosti. TCL potvrdí vedúcu pozíciu na trhu prémiových Mini LED televízorov.

„TCL je rada, že môže učiniť opäť ďalší krok vpred na ceste s technológiou Mini LED a uvedie nové televízory radu X Mini LED s rozlíšením 8K. Od roku 2018 je TCL oddaná technológii Mini LED a ako prvá začala taktiež sériovou výrobu televízorov s touto technológiou a v roku 2019 uviedla na globálny trh model X10. Teším sa na to, ako budem v rámci konferencie Transcend Vision môcť zdieľať naše najnovšie informácie o produktoch radu X 8K Mini LED,” komentuje Shaoyong Zhang, CEO spoločnosti TCL Electronics.

Zásadné informácie budú zahŕňať prémiový model televízorov roku 2021 z radu X Mini LED 8K, ktorý celkom zmení zážitok zo sledovania televízora doma a otvorí divákom nové svety. TCL taktiež zmieni celý rad oceňovaných televízorov a inteligentné domáce spotrebiče, ktoré odhalia možnosti stratégie AI x IoT, spojenie umelej inteligencie a internetu vecí.

Fanúšikovia a novinári z herného prostredia sa môžu k tlačovej konferencii Transcend Vision taktiež pripojiť, pretože aj pre nich sú pripravené novinky a zaujímavé informácie.

Čas: 10:00-11:00, 8. septembra, 2021 Livestream na @ www.tcl.com/tcl-transcend-vision-2021/index.html

Značky: