Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Predstavením radu nových inteligentných prepojených zariadení od telefónov, cez tablety, televízory a ďalšie, spoločnosť TCL opäť potvrdzuje svoj záväzok v oblasti inteligentných zobrazovacích technológií.

TCL, popredná značka spotrebnej elektroniky a dvojka medzi televízormi na svete, sa zúčastní veľtrhu Mobile World Congress 2024 v Barcelone, aby tu predstavila svoje najnovšie inovácie a inteligentný ekosystém plynule prepojených zariadení navrhnutých tak, aby zlepšili obrazové a zvukové zážitky doma aj na cestách. Okrem rozsiahleho portfólia nových smartfónov, pokročilých osobných zariadení a inteligentných routerov predstavuje TCL taktiež svoj doposiaľ najpôsobivejší televízor v podobe najväčšieho 115″ QD-Mini LED televízora na svete.

Spoločnosť TCL, ktorá je už veľa rokov známou značkou televízorov na svetovom trhu, je za tento úspech vďačná predovšetkým svojim bezkonkurenčným skúsenostiam v oblasti vývoja a výroby zobrazovacích displejov. Spoločnosť TCL na veľtrhu MWC predstavuje svoju najnovšiu priekopnícku televíznu technológiu, ktorá je súčasťou prepojeného ekosystému inteligentných zariadení, ktoré dokážu poskytnúť vynikajúci zážitok zo zábavy. 115″ QD-Mini LED televízor, ktorý debutoval pred ohromeným publikum na veľtrhu CES v januári 2024, na MWC opäť ohromí prizerajúcich rekordným zónovým podsvietením, ktoré má najnovšie definovať vlajkovú loď domácej zábavy. 

Vývoj 115″ displeja bol čiastočne reakciou na dopyt trhu po väčších a lepších obrazovkách, pretože sa spotrebitelia snažia modernizovať svoje zostavy domácej zábavy pred kľúčovými udalosťami tohto roku, ako sú nadchádzajúce športové udalosti. Pokiaľ ide o zážitok zo sledovania športových prenosov, čím väčšia obrazovka, tým väčší je celkový dopad na divákov, ktorí si tak môžu vychutnať vernejší zážitok. Zóny podsvietenia s vysokým výkonom a špičkový jas vykreslia každý detail v ohromujúcej čistote, takže športoví fanúšikovia budú mať pocit, že sledujú priamy prenos zo štadióna, a nie z pohodlia svojho domova.

Navyše vďaka premenlivej obnovovacej frekvencii 144 Hz, ktorá sa dokáže v reálnom čase prispôsobiť rôznym vstupným snímkam, diváci neprídu o žiadny okamih akcie. Spotrebitelia si taktiež môžu byť istí, že väčší nemusí nutne znamenať objemný. Spoločnosť TCL sa snažila prispôsobiť veľkostným obmedzeniam európskych domácností tým, že poskytuje riešenie s tenkým profilom pre montáž na stenu, čo z tohto televízora robí praktickú voľbu na vytváranie zážitkov v kvalite domáceho kina.

Pre tých, ktorí sú na cestách, ponúka spoločnosť TCL rozsiahly rad smartfónov a tabletov NXTPAPER prispôsobených pre trh EMEA s dôrazom na vynikajúcu kvalitu zobrazenia a bezproblémovú konektivitu. Smartfóny TCL 50 5G, TCL 50 SE, TCL 505 a TCL 501 prinášajú charakteristické funkcie, ktoré spĺňajú rôzne požiadavky na životný štýl. Tablet TCL NXTPAPER 11 s technológiou NXTPAPER šetrnou k očiam navyše ponúka vynikajúcu čitateľnosť a pohodlie, čo je príkladom záväzku spoločnosti TCL poľudštiť technológie.

* Vzhľad, funkcie a dostupnosť produktu sa môžu v jednotlivých krajinách/regiónoch líšiť.

Značky: