Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Počuť znamená veriť s pohlcujúcim priestorovým zvukom od najlepšieho partnera televízorov

25. apríla 2023 – Spoločnosť TCL, popredná značka spotrebnej elektroniky a svetová dvojka medzi televízormi, s hrdosťou oznamuje, že jej nový soundbar pre domáce kino radu TCL S64 získal prestížne ocenenie Red Dot Award za produktový dizajn pre rok 2023, čím posilnila svoje skúsenosti s vývojom vynikajúcich riešení domácej zábavy pre spotrebiteľov po celom svete.

Ocenenie Red Dot, ktoré sa udeľuje už viac než 60 rokov, je vysoko uznávaným medzinárodným ocenením a meradlom pre vynikajúci dizajn. Rad domáceho kina TCL S64 Series, ktorý získal ocenenie za kvalitu dizajnu a mieru inovácie, sa v Európe skladá z dvoch modelov, ktoré boli vytvorené tak, aby sa hodili do akéhokoľvek obytného priestoru.

Oceňovaný zvuk radu domáceho kina TCL S64

Kompaktný a mohutný 3.1kanálový reproduktor TCL S643W s  rovnakým 70W basovým subwooferom ponúka pôsobivú silu pre nesmiernu hĺbku zvuku. Vďaka trom reproduktorom s plným rozsahom, ktoré poskytujú väčší zvukový výkon, umocňujú centrálne reproduktory lepší zážitok z počúvania dialógov.

Podobne je to aj pri šikovnom 2.1kanálovom modeli TCL S642W, ktorý vďaka dvom kanálom priestorového zvuku a 60W subwooferu umožňuje poslucháčom si vychutnať silné basy a cítiť výraznú kvalitu zvuku, ktorá je omnoho lepšia než pri iných samostatných soundbaroch bez subwooferu.

Pri všetkých soundbaroch radu TCL S64 Home Theatre je maximálny audio výstup ohromujúci. Tlak zvuku s najmenším skreslením vzniká kombináciou výkonu soundbaru, subwooferu a satelitných reproduktorov. Väčší výkon, bohatšia štruktúra zvuku a väčší pohlcujúci zážitok pre užívateľov. Maximálny zvukový výkon modelov S643W a S642W je 240 W, resp. 200 W, čo znamená, že sú ideálne na použitie vo väčších domácich priestoroch.

Pôsobivé zvukové funkcie a inteligentné pripojenie

Všetky modely radu TCL S64 Home Theatre sú vybavené technológiou Dolby Audio pre vylepšenú reprodukciu zvuku, ktorá poskytuje viackanálový zvukový zážitok. Tieto soundbary, ktoré poskytujú krištáľovo čistý zvuk, ľahko počuteľné dialógy, ostré detaily a realistický priestorový zvuk, sú dokonalým partnerom akéhokoľvek televízora a zabezpečujú spotrebiteľom maximálne využitie ich audio-video zostavy.

Rad TCL S64 Home Theatre je taktiež vybavený zvukovým kodekom DTS Virtual:X, ktorý je navrhnutý tak, aby poskytoval pocit viacrozmerného priestoru. Tento 3D zvukový efekt obklopí užívateľa tak, že sa zdá, že zvuk vychádza zhora, vedľa a za poslucháčom, a poskytuje tak pohlcujúci zážitok v akejkoľvek miestnosti.

Pre hlbší a bohatší zvuk umožňuje funkcia Bass Boost subwooferu vydávať silnejšie basy jedným kliknutím, čo znamená, že môže okamžite dosiahnuť maximálny výstupný výkon pre maximálny dramatický efekt.

Všetky soundbary TCL S64 Home Theatre sú vybavené šiestimi špecializovanými zvukovými režimami vhodnými pre rôzne scenáre sledovania a počúvania. Užívatelia si môžu vybrať zo štandardného, filmového, hudobného, športového, hlasového a herného režimu pre optimalizovaný zážitok zo sledovania.

A navyše, všetky modely sú vybavené funkciou bezproblémového pripojenia pre väčšie pohodlie. Domáce kino TCL S64 je vybavené bezdrôtovou hudbou Bluetooth, Bluetooth 5.3 (najvyššia verzia Bluetooth na trhu pre lepšiu konektivitu a efektivitu) a hlasovým asistentom, takže je pripravené synchronizovať a prehrávať zvuk z akéhokoľvek vstupného zdroja.

Značky: