Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

115palcový televízor QM891G spoločnosti TCL, najväčší QD-Mini LED televízor na svete, získal od spoločnosti GTB (Global Top Brands) ocenenie „Innovative Display Technology Gold Award of the Year“

Spoločnosť TCL Electronics, popredná značka spotrebnej elektroniky a svetová dvojka medzi televízormi, dnes oznámila, že niekoľko jej produktov a technických riešení, vrátane 115palcového LED televízora QM891G QD-Mini LED, smartfónov a tabletov s novou zobrazovacou technológiou TCL NXTPAPER 3.0, okuliarov RayNeo X2 Lite AR Glasses a soundbarov TCL Q Class, získalo mnoho ocenení a uznaní autoritatívnych médií a odborových organizácií.

Spoločnosť TCL získala šesť ocenení na slávnostnom predávaní cien Global Top Brands Awards 2023-2024 (GTB), ktoré usporadúvajú Asia Digital Group a European Digital Group za podpory International Data Corporation a TWICE. Táto udalosť sa vyznačovala profesionalitou a dôveryhodnosťou v globálnom odvetví spotrebnej elektroniky. Slávnostného ceremoniálu sa zúčastnil Bill Jiang, viceprezident spoločnosti TCL Industries a generálny riaditeľ Globálneho marketingového centra, a v mene spoločnosti TCL ocenenie prevzal. 

Za zmienku stojí, že 115palcový televízor QM891G spoločnosti TCL, najväčší QD-Mini LED televízor na svete, získal od GTB ocenenie „Innovative Display Technology Gold Award of the Year“ za prielom v zobrazovacej technológii. Najnovší tablet TCL NXTPAPER 14 Pro a okuliare RayNeo X2 Lite AR Glasses, ktoré sú súčasťou jedného z prvých riešení zábavy pre inteligentne prepojené mobilné zariadenia od spoločnosti TCL, si rovnako odniesli ocenenie „Inovácia v oblasti zobrazovacích technológií na ochranu očí“, respektíve „Inovácia v oblasti okuliarov AR Glasses“.

Okrem toho bola spoločnosť TCL ocenená spoločnosťou GTB ako „2023-2024 Global CE Brands Top 10“, „2023-2024 Global TV Brands Top 10“ a „2023-2024 Global CE Brands Top 50“.

Ďalší z produktov TCL, smartfón TCL 40 NXTPAPER, bol okrem uznania od GTB ocenený taktiež cenou CES 2024 Innovation Award v kategórii „Mobilné zariadenie, príslušenstvo a aplikácie“.  TCL 40 NXTPAPER je prvým smartfónom na svete a jedným z inteligentných telefónov optimalizovaných pre ľudské oči, ktorý bol ocenený za to, že prináša do smartfónov revolučný plnofarebný vizuálny zážitok podobný papieru.

Mnoho inovatívnych technológií a inteligentných produktov spoločnosti TCL naprieč kategóriami, ktoré boli predstavené na veľtrhu CES 2024, navyše získalo ocenenie „Best of CES 2024“ od medzinárodných médií. Celkom bola spoločnosť TCL ocenená viac než 34 uznaniami od autoritatívnych technologických médií, vrátane Digital Trends, Android Authority a ďalších.

Spoločnosť TCL sa môže pochváliť najlepšou kvalitou vo svojej triede a vynikajúcimi inováciami vo svojom rozsiahlom produktovom portfóliu, a preto bola taktiež ocenená ďalšími organizáciami. Jej priekopnícke rady televízorov X955 a C755 boli ako prvé na svete certifikované spoločnosťou TÜV Rheinland za realistický vizuálny zážitok. Profesionálny rad monitorov 27R83U/34R83Q získal na veľtrhu CES 2024 uznanie Pantone Validated, ktoré je založené na systéme Pantone Matching System (PMS), jedinej validácii s testovaním reálnych farieb vo svete viac než 2 000 farieb.

Značky: