Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Technics predstavila najnovšie novinky.

Špičkový reproduktor SB G90M2 ako nástupca vysoko ceneného SB-G90

Spoločnosť Technics uvádza na trh nový reproduktorový systém SB-G90M2 z radu Grand Class. Rovnako ako jeho predchodca SB-G90 je aj nová verzia M2 trojpásmový basreflexový reproduktorový systém, ktorý sa skladá z dvojpásmového koaxiálneho reproduktora kombinujúceho 25 mm kopulku a 160 mm stredotónovú membránu z hliníka. Tá je doplnená dvoma 160 mm woofermi, takisto vyrobenými z hliníka. Vďaka starostlivému výskumu i vývoju a znalostiam v oblasti mechanickej konštrukcie a revolučnému dizajnu meničov sa tímu inžinierov spoločnosti Technics opäť podarilo zlepšiť kvalitu zvukového výkonu.

Pri novinke SB-G90M2 boli pomocou dôkladnej analýzy CAE optimalizované meniče, prvky a konštrukcie skrine tak, aby boli účinne eliminované nežiaduce vibrácie a skreslenie.

V dôsledku toho spoločnosť Technics výrazne zlepšila už aj tak vynikajúce výkonové charakteristiky modelu SB-G90. Nový reproduktorový systém umocňuje vedúce postavenie spoločnosti Technics vo výrobe hudobných produktov, ktoré priblížia poslucháčov čo najbližšie originálu – bez ohľadu na hudobný žáner.

Čierna verzia špičkového gramofónu SL-1210G

Spoločnosť Technics predstavila nový gramofón SL-1210G s priamym pohonom. Model SL-1210G plne preberá všetky technické špecifikácie modelu SL-1200G a obohacuje tak portfólio gramofónov Technics o ďalšiu budúcu klasiku. „Poučili sme sa z obrovského úspechu limitovanej edície SL-1210GAE, ktorá bola uvedená na trh v júni 2020 a takmer okamžite sa vypredala,“ hovorí Frank Balzuweit, produktový manažér pre európsky trh spoločnosti Technics. „Uvedomili sme si, že existuje vysoký dopyt po ,normálnej‘ čiernej verzii tohto špičkového modelu radu 1200. Okrem technologicky vynikajúcej konštrukcie sa táto jemná klasika môže pochváliť aj výbavou a vyhotovením spĺňajúcim tie najvyššie nároky. V nápadnom čiernom vyhotovení má novinka auru skutočnej elegancie.“

Celková úroveň kvality a výkonu modelu SL-1210G definuje najvyššie štandardy gramofónu a umožňuje kombináciu s najlepšími dostupnými snímacími vložkami pre skutočne emotívne, vysoko inšpiratívne prehrávanie vinylov.

Integrovaný zosilňovač SU-G700M2

Technics ukázal nový integrovaný zosilňovač SU-G700M2. Vychádza z platformy úspešného a široko uznávaného predchodcu SU-G700, ktorý získal množstvo vynikajúcich recenzií a ocenení z celého sveta. Novinka je typickým príkladom neúnavnej snahy spoločnosti Technics neustále zdokonaľovať aj svoje najvyspelejšie hudobné produkty s cieľom priniesť súčasnému svetu audia skutočne výnimočnú hodnotu. V novom modeli boli použité pokročilé technológie odvodené z referenčného integrovaného zosilňovača Technics SU-R1000, ktoré ho posunuli na ďalšiu špičkovú úroveň vo svojej triede.

SU-G700M2 zdedil plne digitálnu technológiu jadra zosilňovača Technics, ako je JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-Shaping Optimization) pre najvyššiu presnosť signálu bez jittera a skreslenia a LAPC (Load Adaptive Phase Calibration) pre optimálne prispôsobenie sa akémukoľvek reproduktoru.

CD prehrávač SA‑C600 a súprava reproduktorov SB‑C600 ako súčasť nového prémiového radu C600

Technics predstavil kompaktný sieťový CD prehrávač SA-C600 a vysokovýkonný reproduktorový systém s názvom SB-C600, ktoré sú súčasťou novej série nazvanej Premium C600.

Novopredstavený sieťový CD prehrávač SA-C600 je odpoveďou značky Technics na čoraz vyššie nároky na kvalitné a zároveň jednoduché riešenie, konektivitu a flexibilitu. „Zatiaľ čo mnoho nadšených poslucháčov hudby sa zameriava na riešenie, ktoré je jasne postavené nad typické systémy typu all-in-one, kompaktné prehrávače, ako je SA-C600, ponúkajú možnosť pripojenia prakticky ľubovoľného reproduktorového systému. To umožňuje dosiahnuť vysokú úroveň a pritom nie je nutné umiestňovať niekoľko rôznych komponentov,“ hovorí Frank Balzuweit, produktový manažér spoločnosti Technics pre Európu

Netreba dodávať, že nový SA-C600 zdedil sofistikovanú plne digitálnu technológiu zosilnenia založenú na JENO Engine, ktorá je pevným základom pre solídny výkon a dynamickú reprodukciu hudby typickú pre všetky výrobky Technics.

Značky: