Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Technics predstavil štýlový sieťový prijímač a CD prehrávač SA-C600 v novom elegantnom bielom dizajne pre všetkých milovníkov hudby

Renomovaná Hi-Fi značka Technics dala svojmu slávnemu sieťovému prijímaču a prehrávaču diskov SA-C600 nové elegantné prevedenie, ktoré bezchybne doplní každú modernú domácnosť a zároveň ponúka dokonalú farebnú kombináciu s jednotkou SL-1500C v bielej farbe, ktorá pochádza z rovnakej produktovej línie Technics s názvom „Premium Class“.

Atraktívna nová matná biela povrchová úprava hornej časti zariadenia SA-C600 je štýlovou alternatívou k existujúcim strieborným alebo čiernym verziám. Vďaka týmto trom farebným variantom sú možnosti tohto skvelého všestranného Hi-Fi komponentu ešte širšie.

Špičková kvalita v skvelom tvare

„Za posledných niekoľko rokov sme si všimli, že milovníci hudby sa v súčasnosti viac ako kedykoľvek predtým zaujímajú o štýl a dizajn. Vkusné umiestnenie techniky v moderne štylizovaných domácich interiéroch je teraz dôležitejšie ako kedykoľvek predtým,“ hovorí Frank Balzuweit, senior produktový manažér spoločnosti Technics Europe.

„Nový žiarivo biely odtieň zdôrazňuje čistý, jednoduchý dizajn prijímača SA-C600, ktorý obsahuje len minimálne množstvo ovládacích prvkov potrebných pre Hi-Fi prijímač.“ dodáva Balzuweit.

„Vďaka CD mechanike umiestnenej na hornom paneli je manipulácia s otočným krytom CD špecifickým zážitkom podobným prehrávaniu vinylovej platne na jednom z našich gramofónov.“ A dodáva: „V tomto prípade sa jedná o nový systém, ktorý sa vyznačuje vysokou kvalitou.

Pokiaľ ide o gramofóny, nový matný biely model SA-C600 dokonale ladí s modelom Technics SL-1500C, ktorý je tiež k dispozícii v bielej farbe. Spoločne tvoria veľmi atraktívny moderný Hi-Fi systém, ktorý spája vysokokvalitné materiály, precíznu konštrukciu a dôkladné remeselné spracovanie v kompaktnom, modernom systéme par excellence.

Špičkové funkcie a bezkonkurenčný zvuk

Nový produkt ponúka širokú škálu možností a funkcií. Je vybavený platformou Google Chromecast a poskytuje prístup k drvivej väčšine hudobných streamovacích služieb, ako sú Tidal, Qobuz alebo Amazon Music, DAB+ a internetové rádio. Rôzne analógové a digitálne vstupy umožňujú v prípade potreby pripojiť externé zdroje zvuku, zatiaľ čo zabudovaná mechanika CD ponúka najmodernejší hi-fi zvuk z diskov CD. Ako sa od značky Technics očakáva, vysokokvalitný vstup Phono-MM umožňuje pripojenie gramofónu na kvalitné prehrávanie z vinylových platní.

Vďaka JENO Engine, patentovanej technológii plne digitálneho zosilňovača spoločnosti Technics, poskytuje tento sieťový prijímač a CD prehrávač úžasne výkonnú a detailnú reprodukciu hudby do širokého spektra reproduktorov. Funkcia Space Tune umožňuje optimálne vyladiť zvuk podľa individuálnych parametrov vašej miestnosti.

Netreba pripomínať, že napriek dotykovému ovládaniu je plne ovládateľný aj prostredníctvom infračerveného diaľkového ovládania alebo vlastnej aplikácie Technics Music Center.

Všetky tieto vlastnosti robia z modelu SA-C600 významný a jedinečný zvukový komponent, ktorý ponúka maximálnu funkčnosť v elegantnom, nenápadnom a prehľadnom dizajne.

Nová, biela verzia SA-C600 bude k dispozícii od mája 2024 u autorizovaných predajcov spoločnosti Technics.