22. júna 2022 otvorí pod záštitou Ministra dopravy a výstavby SR Andreja Doležala svoje brány medzinárodná technologická konferencia Metro ON Line, ktorá bude prezentáciou integrovania technológií do sveta okolo nás.

Počas konferencie budú môcť účastníci sledovať prednášky a zapojiť sa do diskusií týkajúcich sa najnovších trendov a inovácií z oblastí telekomunikácií a smart technológií. Generálnym partnerom podujatia je Slovanet, ktorý pomocou modernej siete internetu vecí prináša sofistikované riešenia pre B2B sféru.

Metro On LineZdroj: Metro On Line

15. ročník konferencie Metro ON Line sa bude i tentokrát konať v komfortnom ekologickom rezorte AquaCity Poprad, ktorý účastníkom konferencie ponúka okrem iného aj výborné podmienky pre relax. Prednášky a panelové diskusie konferencie budú rozdelené tematicky do dvoch sál a postupne odkryjú komplexné informácie o témach inteligentných miest (garantom je Slovak Smart City Cluster) a trendoch v telekomunikačnom a IoT segmente.

Časť konferencie je venovaná motivácii mladým ľuďom a dôvodom, pre ktoré sa oplatí začať podnikať a plniť si tak svoje sny. Inšpiratívne dopoludnie, po oficiálnej konferencii, bude venované študentom stredných škôl zo širšieho regiónu a podporené agentúrou SBA (Slovak Business Agency). Svoj príbeh tu popri fenomenálnom huslistovi Filipovi Jančíkovi porozpráva i Peter Vesterbacka – inak nazývaný Mighty Eagle z Angry Birds, ktorý bol zaradený medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta meniacich svet okolo nás.

Metro On LineZdroj: Metro On Line
Metro On Line

„Po troch rokoch prestávky konferencie Metro ON Line sme do nej znova zakomponovali aj motivačné témy a prednášky, ktoré účastníkom umožnia zamyslieť sa nad ekologickými a nadčasovými riešeniami súčasných, ale aj budúcich problémov, ktoré sa dotýkajú i budov, miest a obcí, v ktorých všetci žijeme,“ hovorí Ján Michlík, organizátor konferencie.

Tento rok budú môcť o konvergentných technológiách, ekológii a digitálnych výzvach súčasnosti diskutovať aj tri stovky študentov, ktorých má účasť na konferencii Metro ON Line motivovať k štúdiu technológií, k zodpovednému prístupu i ochrane prírody a prispieť tak k rozvoju Slovenska. Časť výťažku zo vstupného a príspevkov partnerov bude venovaná podpore rozvoja elektromobility na Tokaji a v národnom parku Poloniny.

Metro On LineZdroj: Metro On Line
Metro On Line

Okrem odborných vstupov predstaviteľov medzinárodne uznávaných spoločností a obcí sa účastníci konferencie môžu tešiť aj na profesionálny networking, diskusie o technológiách budúcnosti a inteligentných mestách, ako aj dobrodružné sprievodné aktivity či neopakovateľnú večernú párty, ktorá bude ideálnou príležitosťou na prehĺbenie obchodných vzťahov partnerov, významných klientov a samospráv.

Kompletný program technologickej konferencie Metro ON Line a ďalšie dôležité informácie nájdete na internetovej stránke www.metroonline.sk.

Značky: