Mobilné telefóny máme počas dňa v ruke viac než akýkoľvek iný prístroj. Odolnosť nielen proti poškriabaniu, ale aj proti pádu a úplnému rozbitiu, a zároveň zachovanie kvality vlastnostní displejov je dôležitá.

Telefón HONOR Magic3 prichádza s vysoko odolným displejom, odolným nielen proti odtlačkom a bežnému poškriabaniu, ale tiež odolnosťou voči prachu a vode, ktoré zaručuje stupeň krytia IP68.

Honor sa vybral cestou zakriveného displeja s uhlom až 89° a veľmi tenkými hranami. Je zrejmé, že jeho rozbitie bude drahá záležitosť. HONOR Magic3 Pro+ tak prichádza s nano kryštalickou ochrannou vrstvou a keramickým telom. Do vody ho môžete ponoriť do hĺbky 1,5 metra na dobu 30 minút.

Super zakrivený displej je vyrobený zahrievaním a ohýbaním vysoko odolnej zliatiny skla pri veľmi vysokých teplotách, až 1 600° C. Výsledkom je čisté sklo s veľmi stabilnou štruktúrou. Najvyššia verzia série HONOR Magic3 Pro + má tak byť odolná pri akomkoľvek páde.

Ak puzdro sa v tomto prípade vytvára inak. Je to mix skleneného púdru, 7 dní spekania, 54 procedúr a celkom až 23 dní, počas ktorých sa vytvorí nanokryštalicko-keramický chrbát HONOR Magic3 Pro +. Výsledok sa ešte dokreslí pomocou diamantových rezákov.

Nasleduje laserové gravírovanie s presnosťou 20 mikrónov. Vďaka opakovému záťažovému testovaniu, tak vzniká zaujímavý telefón.

Tento telefón je zatiaľ dostupný len v Číne, ale dostane sa do Európy. Radi vyskúšame jeho deklarovanú odolnosť pri našich testoch.

Značky: