Ako stvorený pre všetkých, čo potrebujú telefón s klasickými tlačidlami a veľkým textom na displeji. Aligator A890 Senior je telefón na dve SIM karty a zmestí sa do neho aj pamäťová karta. Má farebný displej s 2,8“ uhlopriečkou. Veľký displej, na ktorom je zreteľne vidno texty systémovej ponuky. Na zadnej strane má SOS tlačidlo, ktoré umožňuje poslať SMS a volať na definované číslo. Funkcia je doplnená o zasielanie polohy cez GPS.

Má vstavané FM rádio, MP3 aj videoprehrávač a stačí k nemu pripojiť klasické káblové slúchadlá. Dobrá správa je, že rádio funguje aj bez slúchadiel.

Vo výbave je kalendár, diktafón, budíky a ďalšie funkcie, ktoré tvoria dnešný štandard výbavy bežných telefónov. Batéria s kapacitou 1600 mAh sa nabíja cez microUSB konektor a v pohotovostnom režime vydrží telefón 2 týždne. Rozhranie je plne lokalizované do slovenského aj českého jazyka. Medzi nadštandardné funkcie patrí upozornenie príjemcov SMS v SOS funkcii na blížiace sa vybitie batérie. Ostatní potom môžu kontaktovať majiteľa telefónu, aby si ho dal nabíjať.

Cena: 61,90 €

Zapožičal: Aligator

Značky: