Motorola, ktorá patrí pod Lenovo predstavila nový ThinkPhone25 ako telefón pre podnikateľov, ktorý v sebe spája skúsenosti spoločnosti Lenovo v oblasti výroby dôveryhodných zariadení spolu s mobilnými inováciami od Motoroly. Tento telefón je vybavený bezpečnostnými funkciami a softvérom, ktorý bez problémov spolupracuje s počítačmi Lenovo ThinkPad. Je určený pre zákazníkov, ktorí potrebujú predovšetkým spoľahlivosť hardvéru.

ThinkPhone25 zaručuje päť aktualizácií operačného systému Android a vydaní bezpečnostnej údržby až do roku 2029. Súčasťou je aj ThinkShield so súborom vylepšených hardvérových a bezpečnostných funkcií založených na umelej inteligencii. ThinkPhone25 obsahuje aj novú funkciu Moto Secure, ktorá je poháňaná moto ai a pracuje na pozadí, aby chránila vaše súkromie. Funkcie Malware Detection a Phishing Detection automaticky identifikujú hrozby a upozorňujú vás na podozrivé webové stránky, aby pomohli ochrániť ich citlivé údaje. Medzi ďalšie bezpečnostné funkcie patrí ochrana siete, zabezpečenie Wi-Fi, zabezpečenie uzamknutej obrazovky a ďalšie.

ThinkPhone25 spája estetiku a funkčnosť a vytvára odolné zariadenie. ThinkPhone25 má certifikát MIL-STD 810H,1 čo znamená, že prešiel prísnym testovaním podľa 14 postupov. Spĺňa vojenské normy odolnosti. Vďaka odolnému sklu Corning Gorilla Glass 7i a aramidovým vláknam, ktoré sú pevnejšie ako oceľ sa už nemusíte obávať pádov alebo poškriabania z hodenia telefónu do pracovnej tašky. Telefón sa dodáva v pútavom dizajne s prémiovými povrchovými úpravami a vo farebnom vyhotovení Carbon Black. Ochrana IP68 zaisťuje telefón pod vodou a chráni ho aj pred prachom, špinou a pieskom Môžete ho ponoriť do sladkej vody do hĺbky 1,5 metra až na 30 minút. Odoláva teplotám od -30 ºC do 60 °C a 95 % vlhkosti vzduchu.

ThinkPhone25 pomáha zvýšiť produktivitu a využiť celý ekosystém podnikových zariadení Lenovo ThinkPad vďaka technológii Smart Connect. Bezproblémová integrácia medzi zariadeniami umožňuje spoluprácu ThinkPhone25, tabletu a počítača so systémom Windows pomocou jedinej klávesnice a myši. Skopírujte obrázok alebo text z telefónu a vložte ho do notebooku alebo ho pretiahnite z jedného zariadenia a vložte na druhé. Smart Connect tiež umožňuje používať fotoaparát telefónu ako webovú kameru s vysokým rozlíšením, zefektívniť notifikácie a zdieľať 5G Hotspot medzi zariadeniami.

Kompaktný 6,36-palcový Super HD pOLED displej umožňuje využívať o 13 % vyššie rozlíšenie ako predchádzajúci model ThinkPhone. Videohovory, prezentácie a obrázky vyzerajú bohatšie a dynamickejšie..

Zabudnite na stres z vybitej batérie na služobnej ceste alebo počas dlhého dňa v kancelárii. Výkonná batéria v telefóne ThinkPhone25 vydrží až 34 hodín a keď ju treba nabiť, nabíjačka TurboPower 68W poskytne energiu na celý deň len za 11 minút. .

Vďaka výkonnému procesoru MediaTek Dimensity 7300 a 256 GB vstavanej pamäte má ThinkPhone25 priestor pre aplikácie a súbory potrebné na podnikové zariadenie. Vďaka karte eSIM je možné ľahko meniť operátorov pri cestách do zahraničia a 6 GHz Wi-Fi pripojenie umožňuje odosielať veľké súbory a prihlasovať sa do videohovorov bez oneskorenia.

ThinkPhone25 je k dispozícii prostredníctvom balíka podpory v edícii Business, ktorý zahŕňa trojročnú záruku, čistý operačný systém, Zero Touch Management, ročný program Moto Devices Manager, ročný program Software Control a certifikáciu CO2 Offset.

Cena: ThinkPhone25 bude dostupný koncom novembra za cenu od 499 Eur.

Zdroje: Motorola

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.