Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 9. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Používate Peňaženku Google? Vyskúšajte túto užitočnú funkciu

Peňaženka Google patrí medzi najobľúbenejšie aplikácie pre Android smartfóny. Je to z toho dôvodu, že je predinštalovaná vo všetkých moderných telefónoch s týmto operačným systémom a zabezpečuje bezkontaktné platenie cez systém Google Pay.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Telefóny s novými batériami už nebudeme nabíjať každý deň

S nástupom smartfónov sa veľa používateľov roky stretáva s hlavným problémom, ktorý sa týka výdrže batérie na jedno nabitie. Aj preto väčšina z nich musí svoje zariadenia nabíjať každý deň, čo sa výrobcovia snažia kompenzovať rýchlym nabíjaním, ktoré aj najvýkonnejším smartfónom dodá desiatky percent iba za pár minút. S narastajúcimi nárokmi na výkon rástla aj kapacita batérií, avšak tá je pri komplexnom pohľade na ich dlhodobé používanie (strata kapacity v priebehu rokov) stále podhodnotená. 

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Prémiová funkcia YouTube bude k dispozícii aj zadarmo

Funkcia Obraz v obraze je často známa aj pod anglickým označením Picture in picture, prípadne skratkou PiP. Táto funkcia je pritom možnosťou, ktorú priniesol operačný systém Android a niekoľko druhov nadstavby Androidu. Vďaka funkcii Obraz v obraze môžete lepšie využívať svoj smartfón a niekoľko aplikácií v ňom súčasne. Aplikácia sa vám totiž vie zobraziť v miniatúrnom okne, v ktorom budete mať napríklad spustené video a zároveň budete v hlavnej časti obrazovky pracovať napríklad v internetovom prehliadači.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. TOP filmy na Netflixe (7. týždeň)

Vyberali sme filmy sledované v 7. týždni – 12. február – 18. február 2024. Ide o rebríček filmov dostupných globálne a na Slovensku. Niektoré filmy majú český dabing, Netflix zatiaľ neuvádza túto vlastnosť.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. HONOR Magic6 Pro chce konkurovať Samsungu Galaxy S24 Ultra a predáva sa za nižšiu cenu (VIDEO)

HONOR oznámil na WMC v Barcelone smartfón Magic6 Pro. Zároveň sme na predstavení videli aj notebook HONOR MagicBook Pro 16. Obe zariadenia sú vybavené aj umelou inteligenciou.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Ktoré smart hodinky si kúpiť? (MAREC 2024)

Testovaniu inteligentných hodiniek sa venujem od roku 2015, od roku 2019 s nimi aktívne športujem. Rukami mi prešli desiatky zariadení a na základe mojich skúseností som pripravil tento zoznam hodiniek, ktorých kúpu by som sám zvažoval v závislosti od výšky rozpočtu. Zoznam pravidelne aktualizujem v 3 až 6-mesačných intervaloch. Dátum poslednej aktualizácie si môžete skontrolovať v nadpise článku.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: