Produkty Samsung sa objavia v rámci československého filmu s názvom Známi neznámi. Jeho slovenská premiéra je naplánovaná na 26. novembra 2020. Okrem slovenských a českých hercov – Táni Pauhofovej, Tomáša Maštalíra, Kláry Issovej, Martina Hofmanna, Sväťa Malachovského, Tomáša Měcháčka, Anny Kadeřávkovej a Petry Polnišovej – si hlavné postavy zahrali aj smartfóny Samsung Galaxy.

Príbeh filmu sa z veľkej časti odohráva v jednej domácnosti. V telefónoch Samsung si ľudia ukrývajú svoje osobné tajomstvá. O tých nevedia ani ich najlepší priatelia či partneri a odhalia sa až počas nevinnej hry.

„Pri navrhovaní, aké produkty do filmu dáme, padli jasné voľby na základe charakteristík jednotlivých postáv. A aby bol film aktuálny, obsadili sme Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G alebo Samsung Galaxy Z Flip,“ uviedla Tereza Vránková, riaditeľka marketingu a komunikácie Samsung Electronics Czech and Slovak. „Telefóny sú dôležitou súčasťou našich životov a tento film je toho dôkazom. Preto aj výber mobilného zariadenia by mal čo  najviac vyhovovať našim každodenným potrebám, povinnostiam a záľubám.“ – dodala.

Keďže ide o filmovú novinku, Samsung obsadil svoje najnovšie smartfóny – Galaxy Z Fold, Galaxy Note20 Ultra 5G, Galaxy Z Flip, Galaxy S20 či Galaxy A71. Tie dostali jednotlivé postavy podľa toho, v akej sfére pracovného života sa pohybujú a čo robia, aby odzrkadľovali ich reálne využitie v praxi. Pre mladšiu generáciu to bol Galaxy A71, pre strednú Galaxy S20, pre ženu Galaxy Z Flip a pre manažérske pozície Galaxy Z Fold a Galaxy Note20 Ultra 5G. Vo filmovej novinke sa však mihnú aj ďalšie produkty Samsung určené pre domácnosť.