Operátor oznámil za posledné dni viacero noviniek.

Telekom odštartoval 5G roaming v zahraničí. Od 1. decembra 2021 je pre jeho zákazníkov dostupný v prvých dvoch partnerských sieťach: T-Mobile Czech Republic a Magenta Telekom v Rakúsku. Ďalšie krajiny, resp. siete budú nasledovať v blízkej budúcnosti a operátor ich bude oznamovať postupne.

Pripomeňme, že na Slovensku je 5G sieť Telekomu aktuálne k dispozícii v Bratislave (18 lokalít, takmer celé mesto) a 25 obciach v Bratislavskom a Trnavskom kraji. Detaily nájdete TU.

Optika v nových lokalitách

Telekom takisto oznámil rozšírenie pokrytia optickou sieťou. Pokrytie pribudlo najmä v Košickom kraji v obciach Bidovce, Geča, Lekárovce, Mokrance, Nižná Kamenica, Trhovište, Voľa. Zároveň pribudlo pár obcí aj v Trnavskom a Nitrianskom kraji: Bánov, Orechová Potôň, Zvončín.

Telekom aktuálne pokrýva vlastnou optickou sieťou viac ako 845 tisíc domácností na Slovensku.

Novinky a zľavy v portfóliu

Posledná várka noviniek súvisí s novinkami a zľavami v portfóliu zariadení, ktoré si môžete zakúpiť s novým alebo obnoveným paušálom či inou službou.

Do ponuky pribudli detské inteligentné hodinky TCL MOVETIME Family Watch MT40X aj s predplatenou kartou Predplatenka. Ceny tohto balíčka pre jednotlivé paušály nájdete TU.

Operátor takisto oznámil zľavy pre iPhone 12 Pro v 512 GB verzii a pre hodinky Samsung Galaxy Watch4:

V rámci Magenta 1 skupiny môžete ušetriť pri kúpe telefónov Xiaomi Redmi Note 10 5G a Xiaomi Redmi Note 10S a to nasledovne:

  • 1 eur mesačne pri paušáloch Základ 11 až Ideál 27 (spolu 24 eur)
  • 30 eur akontácia pri Ideál 32 a Ideál 37
  • 28 eur akontácia pri Nekonečno SD a Dáta HD

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit