TV kanály DIGI Sport však skončia.

Telekom oznámil, že v rámci služieb Magio TV a služieb od DIGI Slovakia ponúkne v sezóne 2021/22 celkovo 5 špičkových futbalových líg – konkrétne UEFA Ligu majstrov, Bundesligu, La Ligu, Serie A a Premier League.

Používatelia vyššie uvedených televíznych služieb budú môcť sledovať Ligu majstrov v utorok a v stredu a to na viacerých nových TV kanáloch súbežne. Živé TV prenosy začínajú v predkole play-off od utorka 17. augusta 2021. Skupinová fáza začína v utorok 14. septembra 2021.

Nové TV kanály nahradia končiace DIGI Sporty

Telekom a DIGI Slovakia si vo svojom portfóliu zachovali aj ďalšie futbalové ligy – Serie A, Bundesligu a La Ligu, ktoré budú spoločne s Ligou majstrov vysielané na troch nových TV kanáloch Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Premier League bude v sezóne 2021/22 vysielať TV kanál Premier Sport. Ako tomu bude od sezóny 22/23 je však otázne, keďže práva na Premier League získal od danej sezóny Skylink.

Telekom takisto oznámil, že v súvislosti so zaradením vyššie uvedených nových športových TV kanálov ukončuje vysielanie DIGI Sportov.

Futbal na Magio TV

Futbal na Magio TV a DIGI Slovakia v sezóne 2021/22. Zdroj: Nova + Premier League

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Aplikácie na sledovanie TV v roku 2021

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit