Výhodnejšie, resp. bezplatné dáta a Microsoft Teams.

Telekom sprístupní dva benefity pre firemných zákazníkov, aby mohli ich zamestnanci plnohodnotne a efektívne pracovať zo svojich domovov. Počas apríla budú môcť firemní zákazníci opäť využívať Nekonečný balík dát a mať k dispozícii obrovské množstvo na prácu odkiaľkoľvek.

Zákazníci s paušálom ÁNO, ÁNO Biznis, Happy či Bez záväzkov si budú môcť aktivovať balík počas apríla v Telekom aplikácii jeden raz. Pre SME a TA/LA segmenty bude opäť aktivovaný automaticky.

Telekom v spolupráci so spoločnosťou Microsoft tiež ponúka firmám možnosť využiť biznis aplikáciu na tímovú spoluprácu Microsoft Teams Cloud Solution na 6 mesiacov zadarmo. Toto softvérové riešenie umožňuje firmám a zamestnancom bezproblémovú a bezpečnú prácu z pohodlia domova cez internet.

Microsoft Teams ponúka firemným tímom efektívne spolupracovať na pracovných úlohách a tiež organizovať skupinové porady, zdieľať dokumenty a prezentácie jednoducho cez internet. Okrem toho budú môcť firmy využiť aj online kancelársky balík Office Online vrátane obľúbených kancelárskych nástrojov Word, Excel a Powerpoint a získajú navyše 2 GB cloudového úložiska na bezpečné zdieľanie dokumentov medzi sebou. Na využitie ponuky môžu firmy kontaktovať priamo obchodného zástupcu Telekom pre biznis zákazníkov.

Výhodnejšie ceny a ďalšie benefity od Orangeu

Orange ponúkne firemným zákazníkom zvýhodnené ceny mobilného internetu a ponúkne im aj cloudové Orange úložisko bezplatne do konca júna 2020. S 50% zľavou bude takisto dostupná služba SMS cez e-mail, ktorá napríklad umožňuje rýchlo distribuovať informácie všetkým zamestnancom vo firme.

Orange takisto ponúka za výhodné ceny službu Office 365 s Microsoft Teams a v spolupráci s Market Locatorom poskytne pomoc pre obce a mestá – tzv. „SMS rozhlas“ na nasledujúce 2 týždne bezplatne. Všetky uvedené benefity sú pre biznis zákazníkov jednoducho dostupné cez predajcov a platia počas limitovaného obdobia. V prípade záujmu stačí kontaktovať svojho prideleného predajcu.

Zdroj: Telekom, Orange

Prečítajte si aj:

Ako sa pripojiť na internet cez smartfón? Telekom dáva 1000 GB dát

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit