Kampaň Eko kupón bude prebiehať od 31. mája do 2. septembra 2024.

Telekom oznámil letnú kampaň s názvom Eko kupón, ktorá bude prebiehať od 31. mája do 2. septembra 2024. V rámci tejto kampane budú môcť všetci zákazníci priniesť staré, nevyužívané mobilné zariadenia akejkoľvek značky či roku výroby do predajní Telekomu. Za každé odovzdané zariadenie získajú Eko kupón v elektronickej podobe priamo do aplikácie Telekom.

Eko kupón sa bude dať využiť na získanie dodatočnej zľavy pri kúpe nového hardvéru (nielen smartfónu, ale aj tabletu, notebooku či novej konzoly). Kupón je potrebné použiť najneskôr do 2. septembra 2024 cez web Telekom.sk, kontaktné centrum alebo priamo na predajni Telekom.

Eko kupón má štandardnú hodnotu 40 eur na kúpu ľubovoľného zariadenia z portfólia Telekomu. Eko kupón je možné kombinovať s ďalšími zľavami, ako je napríklad online zľava pri kúpe cez e-shop operátora.

Pokiaľ Eko kupón uplatníte na jednu z troch noviniek Samsungu, získate zľavu až 70 eur. Ide o modely:

  • Samsung Galaxy A25 5G
  • Samsung Galaxy A35 5G
  • Samsung Galaxy A55 5G

Do Telekomu môžete priniesť aj viac nevyužitých mobilných zariadení z kategórie smartfónov, tabletov, notebookov alebo smart hodiniek. Za každé odovzdané zariadenie získate jeden Eko kupón. Na každý hardvér je možné uplatniť zľavu iba z jedného Eko kupónu.

Každý Eko kupón je prenositeľný, takže ho môžete darovať niekomu inému, ak ho nevyužijete.

Telekom odovzdané zariadenia zrecykluje v spolupráci s firmou Ekoray – Peter Bolek. Ekologicky sa z nich využijú plasty, lítium v nových batériách a zlato, striebro a meď na výrobu nových mikročipov.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit