Otvorte si mobilnú aplikáciu Telekom a skontrolujte si ponuky.

Telekom oficiálne predstavil nový lojalitný program pre zákazníkov, ktorý sa nazýva Magenta Moments. Od dnešného dňa (25. január 2024) oficiálne štartuje na Slovensku a v niektorých ďalších európskych krajinách – hoci, v mobilnej aplikácii Telekom ste si túto novinku mohli všimnúť už koncom roka 2023.

Telekom: Magenta MomentsZdroj: TOUCHIT
Nový program Magenta Moments v aplikácii Telekom

Viac ako 50 ponúk

Magenta Moments fungujú jednoducho. Otvoríte si mobilnú aplikáciu Telekom a skontrolujete si, aké ponuky vám operátor namixoval. Aktuálne je k dispozícii viac ako 50 ponúk z rozličných sfér, ako je nakupovanie, cestovanie, doručovacie služby, fast-food reťazce alebo ubytovanie a zájazdy.

Portfólio ponúk sa bude postupne rozširovať a Telekom oznámil, že v priebehu februára pribudne ďalších 20 ponúk. Ponuky sú platné pre každého koncového aj firemného zákazníka. Prístup k nim majú zákazníci s paušálmi, predplatenými kartami a pevnými službami.

Z aktuálneho portfólia Magenta Moments dávame do pozornosti najmä štyri veľké ponuky od hlavných partnerov, medzi ktorých patria:

Tieto veľké ponuky sa budú postupne obmieňať a nebudú chýbať ani rozličné prekvapenia na vybrané dni.

V Magenta Moments nájdete ponuky aj od týchto firiemZdroj: Telekom
V Magenta Moments nájdete ponuky aj od týchto firiem

Limitované ponuky pre určitý počet zákazníkov

Súčasťou Magenta Moments budú aj limitované ponuky pre určitý počet zákazníkov. Zároveň budú k dispozícii aj vybrané akcie, ktoré budú spoločné pre celú skupinu Deutsche Telekom. Príkladom sú súťaže o exkluzívne rodinné výlety či all inclusive vstupy na top koncerty. 

Telekom postupne plánuje do Magenta Moments zahrnúť čoraz viac ponúk, nielen medzinárodné či známe značky, ale aj lokálne podniky či zážitky.

V Magenta Moments by sa mali v budúcnosti objaviť aj ďalšie funkcie, ako je možnosť využívať ponuky v iných krajinách. Vďaka tomu by mohol slovenský zákazník získať benefity nielen v domácom prostredí, ale aj v iných krajinách skupiny Deutsche Telekom. Napríklad si budete môcť aktivovať výhody v Chorvátsku, ktoré následne využijete počas dovolenky.

Telekom: Magenta MomentsZdroj: TOUCHIT
Magenta Moments si môžete prispôsobiť vyplnením profilu

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit