Služby budú drahšie o 1 až 2 eurá a vo väčšine prípadov ponúknu viac dát alebo lepšie parametre.

Telekom koncom marca 2022 oznámil plánované zmeny, ktoré začnú platiť od 1. mája 2022, a dotknú sa aj existujúcich zákazníkov. Zvyšuje sa totiž cena takmer všetkých mobilných aj pevných služieb a to v priemere o 1 až 2 eurá. Väčšina služieb dostane väčší objem predplatených dát alebo lepšie parametre.

Zmeny sa týkajú všetkých mobilných paušálov pre koncových spotrebiteľov a biznis zákazníkov a tiež pevných služieb a programu Telekom Bez záväzkov a automaticky sa budú aplikovať všetkým existujúcim zákazníkom. Výnimkou z hľadiska zmeny cien a parametrov sú hlasové programy pevnej linky a predplatené karty Easy, Predplatenka a Juro – v ich prípade sa nič nemení.

Detaily ohľadom nových parametrov mobilných aj pevných služieb pre koncových spotrebiteľov nájdete v našom pôvodnom článku, v ktorom sa nachádzajú podrobné tabuľky so všetkými informáciami o vynovených službách. V prípade biznis paušálov dávame do pozornosti tento článok.

Takisto pripomíname, že od 1. mája sa začne účtovať administratívny mesačný poplatok vo výške 2 eur pre program Telekom Bez záväzkov a to bez ohľadu na to, či SIM kartu s týmto programom reálne využívate, alebo vám iba leží v šuplíku. Pokiaľ máte SIM kartu s touto službou v zálohe a nevyužívate ju, odporúčame preniesť dané číslo na nejakú z predplatených kariet, nakoľko „nulové“ paušály už neponúka žiaden z operátorov – program Bez záväzkov bol posledný svojho druhu.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit