Benefit je možné využiť opakovane a to aj po skončení vianočnej kampane.

Telekom oznámil vianočnú ponuku pre mobilné a pevné služby (viac si o nich môžete prečítať TU) a takisto aj pre predplatené karty.

Hlavným lákadlom vianočnej akcie pre predplatené karty je možnosť získať dvojnásobok dát za rovnakú cenu. Táto akcia je k dispozícii pre používateľov predplatených kariet Predplatenka a Easy a funguje veľmi jednoducho – ak si počas vianočnej kampane aktivujete jeden z 30-dňových balíkov (od 27. 10. do 31. 12. 2021), získate dvojnásobný objem dát.

V praxi to znamená, že pri Predplatenke môžete získať:

  • 2 GB dát za 3 eur
  • 6 GB dát za 6 eur
  • 10 GB dát za 8 eur

Pri Easy sú k dispozícii balík VŽDY GIGA (v akcii 3 GB) a VŽDY 2 GIGA (v akcii 5 GB).

Platí, že benefit sa dá využiť opakovane. Stačí ak si budete balík obnovovať aj po skončení kampane. V praxi tak môžete získať dvojnásobne objemy dát aj desaťkrát, ak si budete obnovovať balík bez prerušenia. Existujúci používatelia balíkov nemusia robiť nič a automaticky sa im benefit aktivuje pri najbližšej obnove.

Pri dvojnásobných balíkoch platí tiež benefit prenášania neminutých dát do ďalšieho mesiaca.

Vianočná ponuka TelekomuZdroj: Ondrej Macko / TOUCHIT
Vianočná ponuka Telekomu

20-eurový kredit pri prenose čísla

Ďalším vianočným benefitom, ktorý trvá od 27. 10. do 31. 12. 2021, je extra kredit, ktorý získate v prípade prenosu čísla na Predplatenku.

V rámci tejto akcie získate 20-eurový kredit s platnosťou 30 dní. Platnosť bonusového kreditu je možné predlžovať ďalším dobíjaním kreditu.

A rovnako ako používatelia s paušálmi, aj používatelia Predplatenky si nájdu vianočný darček v aplikácii Telekom. K dispozícii bude Dvojnásobný kredit alebo Nekonečné dáta na 1 deň, podľa vyžrebovaného benefitu. Darček je možné vyzdvihnúť si v aplikácii Telekom od 27. októbra 2021. Jeho rozbalením sa takisto zapojíte do vianočnej súťaže Telekomu.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit