Množstvo kanálov do základu zadarmo. Pre zákazníkov IPTV, satelitnej služby, aj Magio GO. Magio Kino až do polovice januára zadarmo

Telekom pripravil pre zákazníkov Magia ďalší vianočný darček. Od 19. decembra do 14. januára si budú môcť vychutnať desiatky kanálov, ktoré nemajú štandardne predplatené, a to úplne zadarmo.

Okrem iného tak budú môcť sledovať napríklad kvalitné dokumenty na nedávno zaradenom dokumentárnom kanáli BBC Earth, exkluzívne športy na kanáloch DIGI Sport, rozprávky na Ťuki TV a množstvo obsahu ďalších televíznych staníc.

Zákazníci s IPTV získajú prístup k až 43 kanálom, zákazníci satelitnej služby budú môcť sledovať až 30 kanálov zadarmo.

„Vianoce a obdobie medzi sviatkami sú tradične obdobím s najvyššou koncentráciou sledovania televízie, ktorá podčiarkuje rodinný charakter týchto sviatkov. Sme veľmi radi, že aj týmto krokom môžeme prispieť k tej pravej vianočnej pohode,“ uviedol manažér televíznych služieb Telekomu Andrej Miklánek.

Viac kanálov v Magio GO

Na viac obsahu sa môžu tešiť aj zákazníci mobilnej televízie Magio GO. Zákazníci s nižším variantom budú môcť dočasne sledovať všetkých 50 staníc dostupných v Magio GO Premium.

Magio Kino ako darček

V prípade, ak si zákazník nevyberie z ponuky televíznych staníc, až do 14. januára si môže bezplatne vybrať ktorýkoľvek z vyše 500 filmov dostupných vo videotéke Magio Kino. V nej nájde napríklad tituly ako Vlk z Wall Street, Bathory, Frajeri vo Vegas, Transcendencia, Muži v naději, Únos a mnoho ďalších.

Vianočný darček aj pre zákazníkov DIGI

Vianočný darček platí aj pre zákazníkov DIGI Slovakia, ktorí tiež budú môcť sledovať ešte viac televíznych programov.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.