Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TV program CANAL+ Action len pár hodín pred slávnostným udeľovaním tohtoročných Cien Akadémie odvysiela akčnú sci-fi komédiu Všetko, všade, naraz. Film je nominovaný na Oscara hneď v 11 kategóriách, vrátane najlepšieho filmu, réžie, scenára i herečky v hlavnej úlohe. Vychutnajte si túto filmovú senzáciu v pokoji a pohodlí! CANAL+ Action uvedie Všetko, všade, naraz v českej a slovenskej premiére v nedeľu 12. marca o 20.05. Reprízy nasledujú v piatok 17. marca o 21.55 a v stredu 29. marca o 23.15.

Režiséri Dan Kwan a Daniel Scheinert s radosťou a humorom rozprávajú príbeh o žene stredného veku, ktorá sa náhle počas nepríjemného stretnutia na finančnom úrade ocitne v niekoľkých paralelných vesmíroch. Všade a v rovnakom čase zrazu prežíva zbesilé dobrodružstvo. Má totiž schopnosť prestupovať súbežnými vesmírmi, nasávať v nich schopnosti a zručnosti svojich paralelných ja a tie potom použiť na záchranu všetkých svetov. V hlavnej úlohe chudobnej majiteľky práčovne exceluje Michelle Yeoh. Film Všetko, všade, naraz už získal množstvo prestížnych ocenení, sú medzi nimi aj Zlaté glóbusy, Chritics‘ Choice Awards, Screen Actors Guild Awards, Independent Spirit Awards či BAFTA.

Všetko, všade, naraz je jedným z radu atraktívnych titulov, s ktorými vstupuje na obrazovky nový TV program CANAL+ Action. Program plný akčných filmov a seriálov v slovenskom znení divákom prináša medzinárodná mediálna spoločnosť CANAL+. CANAL+ Action je od 28. februára dostupný prostredníctvom satelitnej a internetovej televízie platforiem Skylink a freeSAT. Od 1. marca aj od poskytovateľov Slovak Telekom a DIGI TV. Novú stanicu si môžu po celý marec vyskúšať všetci zákazníci Skylinku a freeSATu bez ohľadu na zakúpený balíček.

Trailer k filmu:

www.youtube.com/watch?v=X94fyF24d40

Značky: