Nový 4K televízor Hisense 65U7HQ nadchne vyspelými technológiami aj elegantným dizajnom, a to za skvelú cenu.

Dobre poslúži nielen filmovým a športovým, ale aj herným fanúšikom. TV s kino technológiami Dolby Vision, HDR a Dolby Atmos používa priame podsvietenie celej ULED obrazovky s 32 nezávislými stmievacími zónami. Umelá inteligencia aj vrstva kvantových bodiek (Quantum Dot) sa postarajú o prirodzené farby bez presýtenia, správnu dynamiku obrazu a dokonalú reprodukciu detailov v tmavých i svetlých častiach obrazu súčasne aj počas bieleho dňa.

120 Hz panel a funkcia MEMC s vložením medzisnímok zase zabezpečujú plynulý obraz pri rýchlych scénach – napríklad pri športových prenosoch, akčných filmových scénach alebo pri hraní hier. Táto TV je napokon vhodná aj pre hráčov. Má profesionálny herný režim s pripojením cez HDMI 2.1, podporu prenosu 120 Hz signálu a technológiu AMD FreeSync Premium, ktorá plne prispôsobí frekvenciu obrazovky potrebám konkrétnych hier.

Televízor využíva vlastnú inteligentnú platformu VIDAA U 6.0 s rýchlym a prehľadným používateľským rozhraním a sprístupňuje množstvo globálnych či lokálnych aplikácií, ktorých ponuka sa neustále rozširuje.

Cena: 929 €

Zapožičal: sk.hisense.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Hisense.

Hisense 65U7HQZdroj: Hisense
Hisense 65U7HQ

Prečítajte si aj: