Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TCL Electronics (1070.HK), jeden z hlavných hráčov na globálnom poli odvetvia výroby televízorov a vedúca spoločnosť pre spotrebnú elektroniku, oznámila, že dva z jej produktov sa stali držiteľmi ocenenia CES® 2022 Innovation Awards. Televízor TCL 8K OD Zero Mini LED TV – X9 (X925 PRO) – získal dokonca prestížne ocenenie “Best of Innovation”. Druhým oceneným produktom je robotický vysávač Sweeva 6500.

„TCL je poctená, že dva z jej produktov sa stali držiteľmi ocenenia CES® 2022 Innovation Awards a že môže poďakovať asociácii CTA® (Consumer Technology Association) za uznanie kvality týchto produktov. Ocenenia sú dokladom nášho neustávajúceho úsilia posúvať hranice inovácií a inšpirovať jedinečnosť technológií. Naším cieľom je vždy prinášať tu najlepšiu možnú technológiu našim zákazníkom. Tešíme sa na stretnutie v januári na veľtrhu CES 2022,” hovorí Shaoyong Zhang, CEO spoločnosti TCL Electronics.


Televízor X9 (X925 PRO) je prvým televízorom s najnovšou technológiou podsvietenia TCL Mini LED OD Zero™. Televízor vo formáte 85 palcov je postavený na technológii Mini LED a prináša revolučný výkon zobrazovania, má ultratenký dizajn a pohlcujúci audio systém kombinovaný so zážitkami na platforme Google TV™.


TCL X9 (X925) ponúka výnimočné rozlíšenie 8K s viac než 33 miliónmi pixelov nielen pre žiarivý jas. Obraz je štyrikrát ostrejší než pri televízoroch s rozlíšením 4K. Navyše k úchvatnému výkonu displeja TCL X9 (X925 PRO) pridáva audio zážitok, ktorý definuje kvalitu počúvania v obývačke. Audio systém je poháňaný reproduktormi Onkyo pre prémiový pódiový zvuk so spracovaním zvuku Dolby Atmos® 3D pre zážitok, ktorý diváka celkom obklopí.

Súčasne v rámci CES Innovation Awards získal ocenenie aj Sweeva 6500, vlajková loď TCL v kategórii robotických vysávačov. Tento vysávač využíva navigačnú technológiu LiDAR na mapovanie celého domu a upratuje v pevne daných líniách. Preto nikdy nevynechá jediné miesto. Navyše využíva technológiu UVC LED na sterilizáciu podlahy v priebehu upratovania, ničí baktérie a dodáva ďalšiu úroveň bezpečia a ochrany.

Značky: