Na stánku alebo skôr v pavilóne firmy Panasonic sme sa zdržali dlhšie ako sme plánovali. Bola tu doslova záplava produktov. Korunou krásy boli samozrejme najnovšie televízory. Okrem toho Panasonic ukazoval zariadenia na starostlivosť o telo, herné príslušenstvo, AV techniku, fotoaparáty a kŕmenie pre zvieratá.

Všetko sme samozrejme zaznamenali aj v rámci redakčného videa, kde vidíte predstavené produkty v akcii.

Začnime teda produktom, ktorý je úplne nový v portfóliu Panasonic. Zariadenie na kŕmenie psa alebo mačky dokáže vášho miláčika zásobovať vodou a sušeným krmivom niekoľko dní. Pritom je inteligentné a sleduje stravovacie návyky zvieraťa. Stará sa o to, aby bola vo fontánke vždy čerstvá voda a dávkuje krmivo podľa potreby. Dá sa ovládať aj na diaľku.

Inteligentné kŕmenie pre psa či mačku od firmy PanasonicZdroj: TOUCHIT.sk
Inteligentné kŕmenie pre psa či mačku od firmy Panasonic

Ako sme sa dozvedeli, medzi ľuďmi je po pandémii veľký záujem o zariadenia, ktoré im pomôžu v krízovej situácii. Sem patrí aj klasické rádio s napájaním na ceruzkové batérie a možnosťou príjmu na viacerých rozhlasových vlnách. Zdalo by sa, že takéto zariadenia sú už v prepadlisku dejín, ale záujem o samostatne použiteľné zariadenia veľmi narástol.

Rozhlasový prijímač od firmy PanasonicZdroj: TOUCHIT.sk
Rozhlasový prijímač od firmy Panasonic

Nielen Panasonic, ale aj spotrebitelia majú čoraz väčší záujem o ekologické produkty s trvalou udržateľnosťou. Panasonic tak ponúka zariadenie, ktoré umožňuje fungovať pre viacero úloh ako je zastrihávanie, holenie, úprava vlasov a pod. Realizuje sa to len výmenou hlavice, samotná aktívna časť zostáva rovnaká.

Multifunkčné zariadenie značky Panasonic na starostlivosť o teloZdroj: TOUCHIT.sk
Multifunkčné zariadenie značky Panasonic na starostlivosť o telo

Pre hráčov je dôležitý aj dobrý zvuk, ale mať dlhé hodiny na ušiach slúchadlá nie je celkom pohodlné. Panasonic tak má zariadenie, ktoré si dáte na plecia a generovaný zvuk je pre vás priestorový, dobre ho počujete a pritom nerušíte svoje okolie. Vyskúšali sme pri hrách a boli sme spokojní.

Herné reproduktory od Panasonic s umiestnením na pleciaZdroj: TOUCHIT.sk
Herné reproduktory od Panasonic s umiestnením na plecia

Samozrejme, boli sme aj v oddelení Technics a prezreli sme si najnovšie slúchadlá do uší. Znejú veľmi dobre a hneď sme požiadali o ich recenziu v našej redakcii.

Úplne bezdrôtové slúchadlá TechnicsZdroj: TOUCHIT.sk
Úplne bezdrôtové slúchadlá Technics

V oblasti televízorov predstavil Panasonic viaceré novinky. Vlajkovou loďou je model MZ2000 s vylepšeným podaním obrazu a ovládacím systémom. Panasonic pritom ponúka televízory s rôznym operačným systémom a tiež s veľmi širokým rozsahom uhlopriečky displeja.

Televízory Panasonic s rôznym typom operačného systémuZdroj: TOUCHIT.sk
Televízory Panasonic s rôznym typom operačného systému

Zdroje: vlastné, Panasonic

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.