Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nahrávacie štúdio Abbey Road Studios oznámilo nové strategické partnerstvo so značkou TP Vision – značkou pre dizajn, predaj, marketing a výrobu televízorov Philips. Dohoda potvrdzuje TP Vision ako oficiálneho televízneho partnera štúdia Abbey Road Studios.

Obe značky sa púšťajú do kreatívnej spolupráce zahŕňajúce tvorbu jedinečného obsahu, rovnako ako spoločných akcií a špeciálnych eventov v štúdiách. Televízory Philips sa stanú prednostným nástrojom oceňovaných inžinierov Abbey Road Studios a budú použité v celosvetovo známych miestnostiach štúdia, ovládacích a riadiacich miestnostiach a vo verejných priestoroch štúdia.

V štúdiách bude použité množstvo rôznych televízorov rozličných veľkostí, vrátane vynikajúceho modelu OLED + 903, ktorý nedávno získal dve ocenenia nezávislých testov kvality obrazu, pri ktorých realizácii sa každý tím skladal zo 35 odborníkov a porazil najlepšie televízory ostatných veľkých výrobcov televíznej techniky.

OLED + 903 tiež disponuje výnimočným zvukovým systémom navrhnutým v spolupráci s poprednou odbornou zvukovou značkou, ktorá je tiež oficiálnym reproduktorovým a slúchadlovým partnerom spoločnosti Abbey Road Studios, spoločnosťou Bowers & Wilkins.

Spoločnosti Philips TV partnerstvo s Abbey Road Studios umožňuje využiť svoje európske dedičstvo a spoločne tak osláviť špičkové spracovanie, inovácie a vynikajúcu kvalitu v Európe.

V súvislosti s novým partnerstvom uviedol Chief Marketing Officer spoločnosti TP Vision Martijn Smelt: „Úspešne sme vytvorili rad jedinečných partnerstva s európskymi špičkovými značkami, ktoré zdieľajú našu etiku a vášne. Abbey Road Studios je legendárna značka, ktorá po celé desaťročia predstavuje to najlepšie v hudobnej produkcii. Som potešený, že uznávajú podobnú kultúru ako v TP Vision a majú pocit, že Philips TV najlepšie spĺňa ich predstavu dokonalého televízneho partnera. “

Jeremy Huffelmann, Head of Partnership spoločnosti Abbey Road Studios, uviedol: „Teší nás, že sme sa pustili do nového partnerstva so spoločnosťou Philips, ktorá zdieľa naše nadšenie pre inovácie a remeselnú zručnosť. Vďaka partnerstvu s firmou TP Vision môžeme aj naďalej rozširovať naše audiovizuálne služby v štúdiu tak, aby sme našim klientom poskytli čo najlepší zážitok. Môžeme ďalej pracovať na zvuku a víziách, ktoré leží v srdci Abbey Road. „

Značky: