Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ak máte Samsung televízor, od dnes si môžete stiahnuť aplikáciu SkyShowtime určenú pre operačný systém Tizen 3.0 a novší.

Počnúc dnešným dňom môžu všetci používatelia smart televízorov Samsung modelových radov 2017 a novších s operačným systémom Tizen verzie 3.0 a vyššej využívať aplikáciu globálnej streamovacej služby SkyShowtime v slovenčine. Tá oficiálne dnešným dňom vstupuje na slovenský trh a ponúka produkciu amerických štúdií a služieb Universal, NBC, DreamWorks, Peacock, Nickelodeon, Sky, Showtime, Paramount+ a Paramount Pictures.

Aplikácia SkyShowtime sa do ponuky smart televízorov Samsung dostáva necelý týždeň po tom, čo ju rozšírila domáca streamovacia služba Prima+ od televíznej skupiny Prima. Smart televízory Samsung podporujú všetky známe globálne aj lokálne streamovacie služby. Zo svetových videoték majú vlastnú aplikáciu pre operačný systém Tizen napríklad služby Netflix, HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV, Rakuten TV a ďalšie. Z lokálnych je možné využívať napríklad Voyo od televízie Markíza, iVysílání od Českej televízie a najnovšie aj aplikáciu Prima+ od televízie Prima.