Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na televízory TCL QLED teraz predĺžená záruka na päť rokov

Spoločnosť TCL v rámci rozširovania starostlivosti o zákazníkov predlžuje dĺžku záručnej doby svojich QLED televízorov na päť rokov. Tento krok potvrdzuje dôveru v kvalitu televízorov TCL QLED a vychádza v ústrety  náročným požiadavkám zákazníkov.  

Záruka teraz najnovšie platí na modelové rady televízorov TCL QLED C725, C728/C729, C825 a X925 vo všetkých ponúkaných uhlopriečkach. K získaniu záruky stačí zdarma zaregistrovať zakúpený televízor TCL na webové stránke tcl-promotion.com

Modelové rady, na ktoré je teraz poskytovaná päťročná záruka a taktiež služby TCL Care Service, boli uvedené na európsky trh v apríli roku 2021.  Medzi nimi sú aj televízory TCL Mini LED TV 65C825 a TCL QLED 55C728, ktoré získali prestížne ocenenie EISA. 

Televízor TCL 65C825 získal po prvýkrát v histórii spoločnosti TCL od odborníkov na obraz a zvuk asociácie EISA ocenenie Prémiový LCD televízor. TCL 65C825 je 4K Mini-LED televízor kombinovaný s QLED, Android TV a audiosystémom Onkyo. Teraz je na trhu s päťročnou zárukou. Vďaka najmodernejšej technológii Quantum Dot, ale taktiež vďaka druhej generácii AiPQ, ktorá pre UHD upscaling vo veľkej miere využíva neurónové siete AI s hlbokým učením, prináša model 65C825 spoločnosti TCL a celý rad C82 skutočný filmový 100% farebný objem zložený z viac než miliardy farieb a odtieňov a dokáže klasifikovať typ obsahu tak, aby bol obraz na televíznej obrazovke veľmi realistický. Okrem toho je rad TCL C82 vybavený originálnou technológiou TCL Mini LED. Vďaka tomuto vysoko výkonnému Mini LED displeju poskytujú tisíce diód Mini-LED neuveriteľný jas pre dramatické zvýraznenie a bohatší a realistickejší výkon HDR; precízne ovládané diódy Mini LED poskytujú úchvatný kontrast, vďaka čomu je rad C82 schopný súčasne odhaľovať nové detaily v tmavých oblastiach aj zrkadlových odleskoch pre väčšiu hĺbku, detaily a priestor.

Mimoriadne konkurencieschopný model 55C728 spoločnosti TCL získal od asociácie EISA ocenenie „Televízor s najlepším pomerom výkon/cena“ pre roky 2021–2022.  TCL 55C728 je jedným z najnovšie predstavených modelov radu TCL C72+ a využíva AiPQ druhej generácie, Quantum Dot a 100Hz panel pre ostrý a plynulý obraz v kvalite 4K HDR. Tento model je navyše vybavený funkciou Game Master Pro a podporuje všetky najnovšie formáty vrátane Dolby Vision, Dolby Vision IQ a HDR10+,). Luxusný bezrámčekový dizajn radu TCL C72+ dopĺňa elegantný kovový stredový stojan, takže je možné tento veľkoplošný televízor ľahko umiestniť na akúkoľvek plochu v domácnosti. Na tento modelový rad je teraz poskytovaná päťročná záruka.

Značky: